Çözüldü Ekonomi uzunluk sorunu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VorteXx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 806
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VorteXx

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
warior

Discord:

VorteXx

Merhaba, scoreboard kısmında bakiye görünüyor fakat 1B, 1M oalrak değil çok uzun olduğu için rahatsızın resimdeki gibi görünmekte 100.985.464.06 bakiye var ama bunu 100,98 m gibi görünmesini istiyorum. eklentisi Vault sanırım.

Screenshot_3.png

papi ecloud download Vault şeklinde komut gir
ardından papi reload komutunu gir
bakiye kısmını %vault_eco_balance_formatted% şeklinde koyup, tm reload komutunu girersen hallolacaktır

(vault ve papi gerekir)

Son düzenleme:
papi ecloud download Vault şeklinde komut gir
ardından papi reload komutunu gir
bakiye kısmını %vault_eco_balance_formatted% şeklinde koyup, tm reload komutunu girersen hallolacaktır

(vault ve papi gerekir)
papi ecloud download Vault komutunugirdim ardından papi reload komutunu girdim okey %vault_eco_balance_formatted% bunu nereye koyacağımı bilmiyorum

papi ecloud download Vault komutunugirdim ardından papi reload komutunu girdim okey %vault_eco_balance_formatted% bunu nereye koyacağımı bilmiyorum
titlemanager configine gir oradan bakiye kısmını bul orayı değiştirmen gerekiyor başta nasıl yaptıysan

evet baktımda orada 1 - 2 olarak görünüyor.
Screenshot_5.png

Kullandığım scoreboard 5saniye bakiyeyi sonra Blol ve ünvan gösteriyor resimdeki gibi
Screenshot_3.png
Screenshot_6.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl