Bulundu Ekonomi Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atomickill7

Züm... Zümrü... Zümrüt...
Elmaslar
348
Minecraft
AtomicKill7

Discord:

atomickill7

Bana şöyle kendi kullandığınız, bir sıkıntı çıkarmayacak, milyon bin ve benzeri yazılar ekleyebileceğim, placeholder plugini destekli bir ekonomi plugini önerebilir misiniz ?

Essentials'ın kendi içindeki işine yarayabilir ama illaha başka bir plugin istiyorsan iConomy var

Essentials'ın kendi içindeki işine yarayabilir ama illaha başka bir plugin istiyorsan iConomy var
Essentials kullanmıyorum. iConomy'de çok kötü yorumlar yapılmış bilemedim.

Essentials kullanmıyorum. iConomy'de çok kötü yorumlar yapılmış bilemedim.
Sanırım plugin artık bozuk olabilir ama Essentials kullanmalısın diyebilirim çünkü Essentials herşeyde işine yarar onun haricinde ben başka birşey bilmiyorum

The New Economy, en iyi veya en iyilerindendir

Sorunum çözülemedi, hala bir ekonomi eklentisi arıyorum.

Sorunum çözülemedi, hala bir ekonomi eklentisi arıyorum.
bende sizinle aynı problemi yaşamıştım, essentials kullanmak istemiyordum ancak sk daki sistemlerimde vb. hala money / balance işlemiyordu, ancak essentials ile yapabilmiştim. umarım nasıl yapılacağını bilen biri yazar.

Bildiğim economy eklentileri şunlar:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ama bunlar işine yarar ı bilmem asıl economy vault dur onu çöz derim.
Bu arada doğru yoldasın essentials kullanmamakla, en kötü skript bile daha iyi olucaktır o plye göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl