ByVoxar
Bu videodaki gibi bir plugin lazım sunucumda kullanabileceğim /para veya /money yazınca paramı gösteren parayıda bir npcde maden satarak kazanabileceğim bir plugin lazım yardım edebilen olursa çok iyi olur
sakhino
alik09044
Hocam bunu nasıl yapacağımı ayrıntılı anlatır mıınız bu çok önemli bir şeydeücretsiz olarak bunu kullanabilirsiniz
Market Eklentisi:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Vault (Bağlayıcı):Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
/money gibi komutlar içinde EssentialsDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu eklentinin yanında başka eklenti kullanmanız gerekiyor
ByVoxar
Hocam bunu nasıl yapacağımı ayrıntılı anlatır mıınız bu çok önemli bir şeyde
alik09044
hocam ben bu şeyleri tam bilmiyorum bu kodları /paraya veya /cüzdana çekmeyi bilmiyorum script bilmiyorum ben vede bu videoda bir gui açılıyordu o guiyi yapmayı bilmiyorumİlk Önce Sunucunu Aç Eğer Bilmiyorsan VDS veya Local de açmayı aşağıda bıraktıgım forumdan yapabilirsin
eğer sunucunu yaptıysan üste yazdıgım eklentileri indirip plugins klasorune at ve sunucu çalıştır
Tıkla Ve Git
Eğer Aternos gibi yerlerden kurucaksan sunucu yazılımını paper olarak ayarlayıp sunucunu başlat plugin diye bir menü gelecektir ordan üstte yazdıgım eklentilerin isimlerini arat ve sunucuna kur son olarak sunucunu aç
eğer yapamadıgın bir şey olursa sormaktan çekinme
ByVoxar
hocam ben bu şeyleri tam bilmiyorum bu kodları /paraya veya /cüzdana çekmeyi bilmiyorum script bilmiyorum ben vede bu videoda bir gui açılıyordu o guiyi yapmayı bilmiyorum
menu_title: "&aPara Menüsü"
open_command:
- para
size: 9
items:
oyuncu_kafasi:
material: PLAYER_HEAD
slot: 3
skull_owner: "%player_name%"
display_name: "&e%player_name%"
lore:
- "&7Bu senin kafan!"
para_zumrudu:
material: EMERALD
slot: 5
display_name: "&aParan"
lore:
- "&7Mevcut bakiyen: &a%vault_eco_balance_formatted%"
- "&7ID: %player_uuid%"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!