Çözüldü Eklentiler hakkında yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Polinom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 920
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Polinom

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3

Discord:

Eren#9801

Merhabalar 1.16.5 sunucum için bir kaç yardıma ihtiyacım var.

1- Hileleri engellemek için hangi eklentiyi önerirsiniz? (Ücretsiz)
2- Oyuncuların paraları yükseldikçe levellerinide (Çırak........Usta) yükseltecek bir eklenti önerir misiniz?
3- Menüden market yapmak istiyorum. Deluxemenü ile mi yapılıyor, yoksa farklı bir eklenti mi var?
4- /plugins komutunu engellemek istiyorum. Nasıl engelleyebilirim?
5- Oyuncuların kaç kez birini öldürdüğü kaç kez öldüğünü görmeleri için eklenti önerir misiniz?
6- Oyuncuların sunucuya girdiğinde sohbet kısmında hoşgeldin tarzı yazı yazmam için hangi eklenti gerekir?
7- Oyuncular birbirini kestiğinde mesaj(a oyuncu b oyuncuyu c kılıcı ile kesti gibi yazı) çıkmasını istiyorum, moblar içinde olanı varsa iyi olur. Bunun için de eklenti önerir misiniz?

Cevaplayan üyelere şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Burdan yardımcı olmanız hem aynı sorunları yaşayanlara yardımcı olur hemde kontrol altında olur discordta görüştüğünüz birine doğru yardım edeceğinizi kimse bilemez.
1. hileleri engellemek İçin Çoğu Hile korumaları Ücretli ama Loglarını yani fly açtıklarında senin chatine mesaj gelmesini istersen CombatLog Kullanabilirsiniz

[14:06]
2. Rankup para vererek rank atlayabilirler. belirlediğiniz rank isimlerine göre

[14:07]
3. ShopGUİ+ Sunucu Marketi İçindir ama - Oyuncuların Sattığı itemleri Kategorilere sokup bir shop oluşturmak istersen PlayerShopGuiPlus Kullanabilirsin

[14:08]
4. Plugins Koruması İçin Size Skript Verebilirim Zaten Sizin yapabileceğiniz kolay birşey sadece bilmediğiniz bütün plugin paketini gösteren komutları engelliyor. isterseniz söyleyebilirsiniz

[14:10]
5. KillTops Skript Bunun için Skript Kullanmanız Gerekiyor Skript ve Tuske Eklentileri olmadan çalışmaz. İsterseniz skript kodlarını atabilirim

Plugins komutlarını Kapatma.

Ekli dosyalar

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

--------------------------------------------

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Shop ücretli ama En iyi Shop Eklentileri bunlar.

( Türkçe Config Konusu Paylaştım )

Plugins / help Komutlarını Engelleme ( Ek Olarak Koydum )

Sunucu adınızı SPRead Olarak varsayıyorum &8&l[&6&lSPRead&8&l] &2%Player% &6Sunucuya Giriş yaptı !! yazabilirsiniz

Ekli dosyalar

1- Matrix bedava versiyon
2- RankUP,SAranks
3- OneTopShop
4-
Kod:
options:
    yasak: &cHata &7» &fBilinmeyen komut girdin, tekrar dene.

on command:
    if command contains "plugins":
        cancel event

5- PAPİ ile halledilebilir.
6-

7-

1- Matrix bedava versiyon
2- RankUP,SAranks
3- OneTopShop
4-
Kod:
options:
    yasak: &cHata &7» &fBilinmeyen komut girdin, tekrar dene.

on command:
    if command contains "plugins":
        cancel event

5- PAPİ ile halledilebilir.
6-

7-
desteğin için sağol genellikle ücretli pluginler kullandığım için bilmiyorum pek fazla

1.AntiCheatReloaded, eZProtector ile hile girişlerini büyük oranda engelleyebilirsin. İkiside ücretsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl