Çözüldü Eklenti yazmayı bilen içeri (Nasıl Butona Komut bağlarım)

| BeyazPolis |

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Elmaslar
534
Minecraft
BeyazPolis

Discord:

BeyazPolis#1044

çimen bir butonsa bu butona tıkladığımda "x" diye bir komut uygulamasını istiyorum
ne yapmalıyım

Eklenti yazmayı bilen birisi rahatlıkla biliyor bunları yardımlarınızı bekliyorum

Tam olarak anlamadım yapmak istediğinizi discorddan ulaşırsanız yardımcı olabilirim.
Discord adresim: metehngzr#2248

PlayerInteractEvent eventiyle sağ tık sol tık alabilirsiniz. itemide event.getItem() olarak alabilirsiniz örn;

Kod:
@EventHandler
    public void onPlayerInteract(PlayerInteractEvent event) {
    if (event.getAction() == Action.RIGHT_CLICK_BLOCK) {
        event.getPlayer().sendMessage("" + event.getItem());
    }
}

PlayerInteractEvent eventiyle sağ tık sol tık alabilirsiniz. itemide event.getItem() olarak alabilirsiniz örn;

Kod:
@EventHandler
    public void onPlayerInteract(PlayerInteractEvent event) {
    if (event.getAction() == Action.RIGHT_CLICK_BLOCK) {
        event.getPlayer().sendMessage("" + event.getItem());
    }
}
Bu her türlü bloğa sağ tıklandığında çalışır. Pek mantıklı olmaz.

Şu şekilde daha mantıklı;
JavaScript:
    @EventHandler
    public void onClick(PlayerInteractEvent e){
        if (e.getAction().equals(Action.RIGHT_CLICK_BLOCK))
            if (e.getClickedBlock().getType().equals(Material.STONE_BUTTON)) // Bloğun ismi bu durumda taş buton.
            Bukkit.dispatchCommand(e.getPlayer(),"komut");
    }

JavaScript:
    @EventHandler
            if (e.getClickedBlock().getType().equals(Material.STONE_BUTTON)) // Bloğun ismi bu durumda taş buton.
    }
İşte eventi verdim hazıra konmak pek iyi değil bence :D

Ben sadece nasıl yapılcanı sordum tabiki onu yapmıcam attığın skipti nettende bulabilirdim boş boş yorum atmak icin yorum atmayın

Neden skript ? Boşuna ram tüketmesi için mi ?
Ne alakası var. Java mübarek bir şekilde ram olmadan mı çalışıyor. Sistem basit. Ayrıca skript diyen arkadaşa gelirsek belki istediği bu olsa da eklenti tam olarak bu değil ve sadece bu eventte takıldı. Önyargılarınızdan kurtulun beyler.

JavaScript:
    @EventHandler
    }
Zahmet Olucak kardeşim kusura bakma ama Bukkit.dispatchCommand(e.getPlayer(),"komut"); bu kısıma komutumu giriyorum anladım peki bu komutu confige bağlamak istiyorum config yapmayı ve onu bağlamayı bilmiyorum eğer ogretirsen aşırı gelişme kat ederim

Zahmet Olucak kardeşim kusura bakma ama Bukkit.dispatchCommand(e.getPlayer(),"komut"); bu kısıma komutumu giriyorum anladım peki bu komutu confige bağlamak istiyorum config yapmayı ve onu bağlamayı bilmiyorum eğer ogretirsen aşırı gelişme kat ederim
getConfig().set("deneme" , "deneme"); bir ayarı oluşturur saveConfig(); ayarı kaydeder. getConfig().getString("deneme") deneme adlı ayarı alır.

Yeni başlayan birisine eventi atmayın hicbirşey anlamaz nasıl yapacağını atın direk

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl