SadeceSeckin
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 33
- Minecraft
- MertSeckin
Discord:
sadeceseckin
sadeceseckin

benjamin17

apcu
Oyuncu VIP ise x mesajı, MVIP ise y mesajı tarzı bir eklentiden mi bahsediyorsunuz?Bayadır forumda ücretsiz eklenti konusunda söylüyorum fakat yapan yok :D
Giriş çıkış mesajlarını gruplara göre ayarlayabilirsiniz aynı zamanda kişinin rütbesine göre belirli efektler ile bu giriş çıkışları sağlayan bir eklenti güzel olabilir.
sadeceseckin
Biraz daha açar mısın bunuBayadır forumda ücretsiz eklenti konusunda söylüyorum fakat yapan yok :D
Giriş çıkış mesajlarını gruplara göre ayarlayabilirsiniz aynı zamanda kişinin rütbesine göre belirli efektler ile bu giriş çıkışları sağlayan bir eklenti güzel olabilir.
efepltt
Ben arkadaşın dediğini söyle algıladım Luckperms veya GroupManager(hangi rütbe eklentisini kullanıyorsa) orda kullanıcı hangi rolde (örn:kurucu) sohbette havalı bir şekilde gözükecek giriş mesajından bahsediyor. Ben daha da geliştirelim diyorum Minecraft üzerinde başarım kazandığımızda sağ üstte gözüküyor onu editleyelim(Bir yetkili giriş yaptı! Kurucu efepltt şuanda aktif.) gibi. Mesajı nerde gözükmesini istiyorsak(bossbar,sohbet,başarım,title) config.yml üzerinden hepsini ekleyip çeşitlendirelim. Oyuncu giriş yapınca oyuna bir ses de gönderebilir gibi gibiBiraz daha açar mısın bunu

apcu
Başarım kısmına özel bir başarım gönderilebiliyor mu? Diğerlerini yapabilirim.Ben arkadaşın dediğini söyle algıladım Luckperms veya GroupManager(hangi rütbe eklentisini kullanıyorsa) orda kullanıcı hangi rolde (örn:kurucu) sohbette havalı bir şekilde gözükecek giriş mesajından bahsediyor. Ben daha da geliştirelim diyorum Minecraft üzerinde başarım kazandığımızda sağ üstte gözüküyor onu editleyelim(Bir yetkili giriş yaptı! Kurucu efepltt şuanda aktif.) gibi. Mesajı nerde gözükmesini istiyorsak(bossbar,sohbet,başarım,title) config.yml üzerinden hepsini ekleyip çeşitlendirelim. Oyuncu giriş yapınca oyuna bir ses de gönderebilir gibi gibi
sadeceseckin
Yapmayı deniyelim bakalım ne çıkacak ortayaBen arkadaşın dediğini söyle algıladım Luckperms veya GroupManager(hangi rütbe eklentisini kullanıyorsa) orda kullanıcı hangi rolde (örn:kurucu) sohbette havalı bir şekilde gözükecek giriş mesajından bahsediyor. Ben daha da geliştirelim diyorum Minecraft üzerinde başarım kazandığımızda sağ üstte gözüküyor onu editleyelim(Bir yetkili giriş yaptı! Kurucu efepltt şuanda aktif.) gibi. Mesajı nerde gözükmesini istiyorsak(bossbar,sohbet,başarım,title) config.yml üzerinden hepsini ekleyip çeşitlendirelim. Oyuncu giriş yapınca oyuna bir ses de gönderebilir gibi gibi
Yapamazsanız eğer belirtin ben uğraşabilirim belki.Yapmayı deniyelim bakalım ne çıkacak ortaya

benjamin17
Kesinlikle buda eklenebilir ekstra özellik olarak. Onun dışında demek istediğim şey gadgedts menüdeki kozmetikler gibi sunucuya girince etrafında işte patlama efekti olsun, okyanus efekti olsun sis çıksın etrafında vb efektler eklenebilir. Sohbette ekstra * rütbesinde yyy kişisi sunucuya katıldı.Ben arkadaşın dediğini söyle algıladım Luckperms veya GroupManager(hangi rütbe eklentisini kullanıyorsa) orda kullanıcı hangi rolde (örn:kurucu) sohbette havalı bir şekilde gözükecek giriş mesajından bahsediyor. Ben daha da geliştirelim diyorum Minecraft üzerinde başarım kazandığımızda sağ üstte gözüküyor onu editleyelim(Bir yetkili giriş yaptı! Kurucu efepltt şuanda aktif.) gibi. Mesajı nerde gözükmesini istiyorsak(bossbar,sohbet,başarım,title) config.yml üzerinden hepsini ekleyip çeşitlendirelim. Oyuncu giriş yapınca oyuna bir ses de gönderebilir gibi gibi
sadeceseckin
Ben arkadaşın dediğini söyle algıladım Luckperms veya GroupManager(hangi rütbe eklentisini kullanıyorsa) orda kullanıcı hangi rolde (örn:kurucu) sohbette havalı bir şekilde gözükecek giriş mesajından bahsediyor. Ben daha da geliştirelim diyorum Minecraft üzerinde başarım kazandığımızda sağ üstte gözüküyor onu editleyelim(Bir yetkili giriş yaptı! Kurucu efepltt şuanda aktif.) gibi. Mesajı nerde gözükmesini istiyorsak(bossbar,sohbet,başarım,title) config.yml üzerinden hepsini ekleyip çeşitlendirelim. Oyuncu giriş yapınca oyuna bir ses de gönderebilir gibi gibi
Kesinlikle buda eklenebilir ekstra özellik olarak. Onun dışında demek istediğim şey gadgedts menüdeki kozmetikler gibi sunucuya girince etrafında işte patlama efekti olsun, okyanus efekti olsun sis çıksın etrafında vb efektler eklenebilir

benjamin17
Üstteki yoruma güncelleme yaptım gayet güzel duruyorEkli dosyayı görüntüle 242870
Bu en basit şekilde verilen yetkiye göre giriş sesleri ve yazıları değişiyor Kurucu girdiyse kurucu mod girdiyse mod ve oyuna giriş sesleride var tabi bunları dediğiniz şeylere entegre etmek mümkün
Ekli dosyayı görüntüle 242878Ekli dosyayı görüntüle 242872
config dosyası bu şekilde luckperms gibi yerlerden veri çekmesine nazaran perm verilmesi daha rahat olur diye düşündüm
sadeceseckin
clash pass olayı sunucuyu çok op yapmaz mıKesinlikle buda eklenebilir ekstra özellik olarak. Onun dışında demek istediğim şey gadgedts menüdeki kozmetikler gibi sunucuya girince etrafında işte patlama efekti olsun, okyanus efekti olsun sis çıksın etrafında vb efektler eklenebilir. Sohbette ekstra * rütbesinde yyy kişisi sunucuya katıldı.
Clash royalede birisi clash pass alınca kalanlara * oyuncusu clash pass aldı ve size hediye gönderiyor gidisinden bir sistem var. Aynı şekilde günlük 1 seferlik vip ler oyuna girince basit ödüller verebilir buna benzer bir sistemde
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!