Eklenti - Sistem Önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Exlienty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 136

Exlienty

nerdesin pango?
Destek Yetkilisi
MinePass
Premium
Elmaslar
255
Discord İzni
Minecraft
Exlienty

Discord:

exlienty

Merhaba, 1.21.8 tabanlı bir Emek SkyBlock sunucusu açıyorum. Sunucu için eşsiz sistemler yapmayı planlıyorum ve bu sebeple de sizden fikir ve öneri almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bir yer olsun dümdüz bir alan devamlı ödüller çıksın mesela rastgele sandıklar spawn olabilir ancak yerde rastgele boşluklar açılsın yani riskli bir loot alanı olsun günün belirli bir saati etkinlik olarak açılabilir yada devamlı açık kalabilir oraya giden oyuncular sürekli eşya toplasın ama eğer ölürse tüm eşyaları gitsin ve belirli bir süre oraya tekrar gidemesin eğer topladığı ile yetinip çıkarsa o eşyalar onun ödülü olsun.

Sistemin adı rift sistemi olabilir.

Bir yer olsun dümdüz bir alan devamlı ödüller çıksın mesela rastgele sandıklar spawn olabilir ancak yerde rastgele boşluklar açılsın yani riskli bir loot alanı olsun günün belirli bir saati etkinlik olarak açılabilir yada devamlı açık kalabilir oraya giden oyuncular sürekli eşya toplasın ama eğer ölürse tüm eşyaları gitsin ve belirli bir süre oraya tekrar gidemesin eğer topladığı ile yetinip çıkarsa o eşyalar onun ödülü olsun.

Sistemin adı rift sistemi olabilir.
Oyuncu üstündeki herşeyi bırakıp o alana gittiğinde ve en az 3-4 loot topladığında yeni bir oyuncu olsa bile sunucuda baya gelişmiş bir hale gelecektir ve ölse de bir kaybı yok. Bu fikir saçma.

Oyuncu üstündeki herşeyi bırakıp o alana gittiğinde ve en az 3-4 loot topladığında yeni bir oyuncu olsa bile sunucuda baya gelişmiş bir hale gelecektir ve ölse de bir kaybı yok. Bu fikir saçma.
Tamam, ozaman o alana gitmek bedava olmasın.

Artık kaliteli fikir bulmak zor çünkü kimse paylaşmak pek istemiyo buradan kaliteli fikir çıkacağını sanmam bence sen yabancı sunucuları gezip az çok fikir sahibi olursun güzel bulduğunu geliştirip eklersin dene bence bunu.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl