XBrexorX
Bin bilsen de bir bilene sor.
- Elmaslar
- 193
- Minecraft
- XBrexorX
Discord:
XBrexorX#2521
Merhabalar, değerli Mc-Tr üyeleri bugün sizlere paylaşacağım ücretsiz eklenti paketi için fikir önermenizi rica ediyorum. Fikir önermenizi bekliyorum açıkçası :D Neyse, arkadaşlar ben forumda taban sürümü 1.8.8 olan gelişmiş bir çakma lobi eklenti paketi paylaşmayı planlıyorum. (Ücretsiz) Paylaşmayı dediğim alıntı falan değil kendim yaptığım bir paket olucak. Bu pakette sizce neler olabilir? Fikir önerisi bekliyorum açıkçası. Şuan aklımda olanlar şunlar eklenti adı vermiyeceğim. Fakat sistem adı vereceğim. Anti-VPN, Anti-Crash, Anti-Grief Saldırısı, Authme destekleyen bir şekilde kod ile giriş yapma, Bossbar, Tab ve Scoreboard, actionbar, Sonra mesajlar %100 kendim yapacağım. Alıntı olmuyacak yani Giriş yapma süresini XP Barında gösterme ekrana animasyonlu bir şekilde giriş ve kayıt yazısı, /login ve /register komutunu türkçeleştireceğim. WebHook desteği, Sonra girişte Havai Fişek, ses falan filan, Sonra bir kaç koruma daha, tahminen bir kaç sistem daha eklerim fakat aklıma tam gelmiyor. Benim sizden istediğim şey açıkçası arkadaşlar fikir yani "başka neler ekleyebilirim?" sorusuna açıkçası cevap istiyorum. Paket hakkında birazcık daha bahsetmek gerekirse Ücretsiz bir harita kullanacağım. Çünkü ücretsiz bir paket :D Fikirleriniz şuan benim için çok değerli şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim. Aklıma şimdiden bile bir sürü ekleyeceğim şey geliyor :D Eğlenceli ya.