Eklenti Paketi Skript Java Discord.js Grafik Tasarım - Eğitimi Verebilecek! (Ücretli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Savaşçı2412

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Savasci2412

Discord:

Savasci2412

Eklenti Paketi Skript Java Discord.js Grafik Tasarım - Eğitimi Verebilecek! (Ücretli)
Aşağıya discord ismini yazabilir.

Discord.js için ücretsiz basit dersler veriyorum, detaylı bir ders paketi istiyorsan discordumdan iletişime geçebilirsin.

Discordum: Aronshire#8111

ben daha kısayoldan türkçe güzel almak istiyorum dersi.

menüler için örneğin melowdy gibi güzel menüler yazılar vs.
Yanında ketçap mayonez ile ikram ederler herkes de ben kime öğretsem diye düşünüyordur.

Tasarım için ücretli bir şekilde destek verebilirim! Discord: Dagon#7828

Merhaba, ücretsiz şekilde kendini geliştirebilecek. Uzun vadede hiçbir şey bilmeden yetişebilecek ekip arkadaşları arıyoruz. İlk aylarda satış yapılmasına izin verilmemekle beraber son testlerden geçtiğinde ekibin içerisine de alabileceğimiz birini arıyoruz.

Dilerseniz sizde Junior sistemine katılarak, ekibimizde yer edinme şansı bulabilir. Kendinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz. Girmeden ya da başvurmadan önce bilinmesi gereken en öncelikli konu; bu işin 5 günde ya da 1 ayda olmayacağıdır. Bunu göze alarak bize ulaşabilirsiniz.

Bana sorarsan eğer bu tür işleri Udemy üzerinden yüksek oylama puanları almış, gerçek öğretmenlerden satın almalısın veya ücretsiz kurslar bulmalısın, Minecraft forumunda dolaşan arkadaşların bilgileri yüksek olabilir ancak benim şahsi görüşüme göre öğretme yetenekleri çok aman aman bir seviyede olmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl