Bulundu EKLENTİ ÖNERİSİ ALALIM BAKALIMMM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustayland

Land Plugins | Team
Elmaslar
67
Discord İzni
Minecraft
Mustafa_ASLAN_

Discord:

mustayland

Arkadaşlar Merhaba,

Sizlerden bu konuda isteğim şuanda forumda olan
Canlı Destek ve Report Sistemi gibi eklentilere benzer, eklenti önerileri bekliyorum.

Log eklentisi güzel olur Para(Coin), Kill, Giriş Çıkış, İtem Düşme... ve bir sürü sistem eklenebilir.

Log eklentisi güzel olur Para(Coin), Kill, Giriş Çıkış, İtem Düşme... ve bir sürü sistem eklenebilir.
Yani kısacası console düşen mesajlar discord kanalınada gelsin gibi mi?

"/pmmute isim" şeklinde kullanılabilecek bir eklenti yapılabilir.
İstediğimiz kişiyi sadece kendimizden bize pm atamaycak şekilde susturma.
"/pmkapat" şeklinde de kendimize mesaj gelmesini engelleyebiliriz.

Kullandığınız eklenti Essentials ise /ignore komutu ile bu istediğinizi yapabilirsiniz.

Kullandığınız eklenti Essentials ise /ignore komutu ile bu istediğinizi yapabilirsiniz.
İgnore attığımız zaman yazdığı hiçbir şey gözükmüyor, ben sadece pm atamamasını istiyorum. Ek olarak "/pmkapat"

Öneriniz için teşekkür ederim.

Var mı daha sıra dışı eklenti önerileri..

Bende 2 hafta önce böyle bir konu açmıştım 0 fikir geldi size başarılar :D

Var mı daha sıra dışı eklenti önerileri..
/hesapla tarzı bir sistem gelebilir, toplama veya çarpma işlemlerini kolaylıkla yapabiliriz, bunun gibi:
/hesapla 50 carp 10
sonuc: 500

gibisinden bir sistem.

/kuralceza, veya /ceza tarzı bir sistem olabilir, bu işlem /mute'yi veya /ban'ı kaldırıyor. Şimdi şöyle ki,
/kuralceza (isim) şeklinde çıkacak. Sonra panelden hangi cezayı vereceğimizi seçeceğiz, item alır gibi. Daha sonrasında o kişiye seçtiğimiz cezadan otomatik olarak süresiyle birlikte ceza yollanacak.
Eğer ki kişinin ilk cezasıysa, /warn ile otomatik uyarı gidebilir, veya daha önce ceza yediyse /mute ile otomatik olarak susturma gidebilirr. Veyahut hile kullanmaktaysa, yine aynı şekilde otomatik olarak sistem bizim adımızla /kuralceza ile oyuncuyu yasaklayabilir. Tabii ki oraya ayarladığımız süreyle. Böylelikle hatalı susturmaların ve hatalı ceza sürelerinin önüne geçilebilir. Bu söylediklerim baya saçma da gelebilir ama aklıma geldikçe yazıyorum. Daha istersen yazmaya devam edebilirim :D

/kuralceza, veya /ceza tarzı bir sistem olabilir, bu işlem /mute'yi veya /ban'ı kaldırıyor. Şimdi şöyle ki,
/kuralceza (isim) şeklinde çıkacak. Sonra panelden hangi cezayı vereceğimizi seçeceğiz, item alır gibi. Daha sonrasında o kişiye seçtiğimiz cezadan otomatik olarak süresiyle birlikte ceza yollanacak.
Eğer ki kişinin ilk cezasıysa, /warn ile otomatik uyarı gidebilir, veya daha önce ceza yediyse /mute ile otomatik olarak susturma gidebilirr. Veyahut hile kullanmaktaysa, yine aynı şekilde otomatik olarak sistem bizim adımızla /kuralceza ile oyuncuyu yasaklayabilir. Tabii ki oraya ayarladığımız süreyle. Böylelikle hatalı susturmaların ve hatalı ceza sürelerinin önüne geçilebilir. Bu söylediklerim baya saçma da gelebilir ama aklıma geldikçe yazıyorum. Daha istersen yazmaya devam edebilirim :D
Şuan da üzerinde çalıştığım projeye çok benziyor. Önerin için teşekkür ederim.

/hesapla tarzı bir sistem gelebilir, toplama veya çarpma işlemlerini kolaylıkla yapabiliriz, bunun gibi:
/hesapla 50 carp 10
sonuc: 500

gibisinden bir sistem.
Olabilir, önerin için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl