● Eklenti ღ Fikir üreticisi arıyoruz ! Ücretli ღ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WinstonTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 981

WinstonTR

o güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler
Elmaslar
151
Minecraft
WinstonTR
Selam dostlar hayal gücüne güvenen para kazanmak isteyen herkese duyurulur
Ücretli fikir üreticileri arıyoruz eklenti fikirleri üretecek ve karşılığına para alacaksınız
Her türlü eklenti fikrine açığız

Şartları ve koşulları konuşmak için discord adresinizi yorumlara atmanız durumunda size ulaşacağız

minelivetr2.gif

bu bir yetkili alımı değildir konumu yetkili alımı bölümüne taşımayın lütfen

Karşılığını ve istediklerinizi daha net belirtseydiniz, daha fazla kitlenin ilgisini çekmiş olurdunuz

Merhaba, bana özelden ulaşmışsınız. Şu an işim olduğu için dönemeyeceğim ama en kısa sürede dönüş sağlamaya çalışacağım.

Karşılığını ve istediklerinizi daha net belirtseydiniz, daha fazla kitlenin ilgisini çekmiş olurdunuz
aslında aramaktan vazgeçtim niyetim sunucum için geliştirebileceğim özel fikirlerdi ama kimseye güven olmuyor aynı fikiri başka birine de verebilirler fikir başına 0-30tl arası ücret vermeyi düşünüyorum

aslında aramaktan vazgeçtim niyetim sunucum için geliştirebileceğim özel fikirlerdi ama kimseye güven olmuyor aynı fikiri başka birine de verebilirler fikir başına 0-30tl arası ücret vermeyi düşünüyorum
Java, skript plugin ya da discord bot konusunda fikir vermem ama fikirlerinizi gerçekleştirebilirim, discorddan ulaşabilirsiniz.

Önermeler yapabilirim.

Başkaları eninde sonunda sunucunuzdan görüp yapacaktir zaten.

Benim son tanıtım konuma bak, aradıgınız bunun gibi fikirlermi ?

Malesef bede katılmak isterdim fakat pek fikir üretici bir kişilik değilim :(​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl