Eklenti Fikirlerinizi Alayım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Exlienty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 369
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Exlienty

nerdesin pango?
Destek Yetkilisi
MinePass
Premium
Elmaslar
255
Discord İzni
Minecraft
Exlienty

Discord:

exlienty

Başlıkta da gördüğünüz gibi, keyfi olarak eklenti yazmayı planlıyorum. Yazdığım eklentiyi forumda ücretsiz bir şekilde eksisiyle artısıyla paylaşacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Klan plugini piyasada az var ve tercih edileni fazla yok. GUI sistemli ve diğerlerinden farklı özellikler ekleyebileceğiniz bir klan pluginine hayır demezdim.

dragon eklentisi gelişmiş

açıklar mısın?
End etkinliği başladığında ejderha, önceden belirlenmiş özel bir bölgede doğacak; oyuncular ise farklı bir noktada. Ejderhanın canı yapılandırılabilir olacak ve savaş sırasında çeşitli yetenekler kullanabilecek: nether iskeleti doğurmak, ok fırlatmak, ateş topu atmak gibi özel saldırılarla oyunculara meydan okuyacak. Etkinlik başlamadan önce portala girmeye çalışan oyuncular hata mesajı alacak ve içeriye erişemeyecek. Etkinliğin başlamasına 10 dakika kala bilgilendirme mesajı gönderilecek, son 10 saniyede ise ekranın ortasında title efektiyle geri sayım yapılacak. Etkinlik sona erdiğinde, oyuncuların koyduğu ve kırdığı tüm bloklar temizlenerek End dünyası normale dönecek. Ödüller iki şekilde dağıtılacak: birincisi, ilk üçe giren oyunculara özel ödüller verilecek; ikincisi ise havadan düşen bir sandık aracılığıyla olacak ve bu sandığın içinde önceden belirlenmiş özel eşyalar yer alacak. CostumModelData ve İtemsadder desteği olcak

Millete gelişmiş bir Claim (Koruma Alanı) eklentisi yap; ama baştan savma değil, 2025 standartlarında olsun. Kürek ile de desteklesin, panel üzerinden etkileşim sağlasın ve çoğu plugin ile uyumlu çalışsın. Sürekli destek sun, hataları düzelt, önerileri al ve kullanıcı taleplerine göre adım at. Sürümler arası uyumsuzluklara dikkat et ve gerekirse her sürüm için ayrı ayrı hazırlık yap. İşte o zaman sana minnettar olurlar.

Yıl olucak 2026 hala Survival sunucularında kürek dıșı claim atmayı görmedim Son Oyuncu Titanyumdaki gibi claim bloğu olan katman kayasına sağ tıklayınca ne güzel her șey tek menüden halledilebiliyordu șahsen kürek dıșında farklı bir claim sistemi görmek isterdim

Yıl olucak 2026 hala Survival sunucularında kürek dıșı claim atmayı görmedim Son Oyuncu Titanyumdaki gibi claim bloğu olan katman kayasına sağ tıklayınca ne güzel her șey tek menüden halledilebiliyordu șahsen kürek dıșında farklı bir claim sistemi görmek isterdim
yapılabilir listeye ekledim. :D

Lands eklentisi değil mi bu dediğiniz?

Evet altın kürek ile atılan ama artık baydı beni farklı șekilde götsek daha iyi olabilir bence artık
hocam kendi sunucumda da kullanıyorum, lands bayağı detaylı ve kullanışlı bir eklenti açıkçası. Daha ötesinde ne yapılabilir bilemiyorum. Lands eklentisi ayrıca birçok başka eklenti ile de bağlantılı, uyumluluk göstermesi yanında api'ı ile de başka bağlantı kurulacak yerlere kadar düzenleyebilme fırsatınız oluyor. Çok opsiyonlu, seçenekli yani.

hocam kendi sunucumda da kullanıyorum, lands bayağı detaylı ve kullanışlı bir eklenti açıkçası. Daha ötesinde ne yapılabilir bilemiyorum. Lands eklentisi ayrıca birçok başka eklenti ile de bağlantılı, uyumluluk göstermesi yanında api'ı ile de başka bağlantı kurulacak yerlere kadar düzenleyebilme fırsatınız oluyor. Çok opsiyonlu, seçenekli yani.
Tabiki zaten sunucuların %90 aynı eklentiyi kullanıyordur diye düșünüyorum ama artık beni sıkmaya bașladı otomatik claim bloğu gelsin altın kürekle köșe seç claim at ne bilim benim bakıș açımdan bu durumda Son Oyuncu gibi bir claim sistemide görmek isterim șahsen

Tabiki zaten sunucuların %90 aynı eklentiyi kullanıyordur diye düșünüyorum ama artık beni sıkmaya bașladı otomatik claim bloğu gelsin altın kürekle köșe seç claim at ne bilim benim bakıș açımdan bu durumda Son Oyuncu gibi bir claim sistemide görmek isterim șahsen
merhaba detaylı açıklarmısın tam olarak ne istediğini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl