- Elmaslar
- 255
- Discord İzni

- Minecraft
- Exlienty
Discord:
exlienty

exlienty

Rossaw

exlienty
açıklar mısın?dragon eklentisi gelişmiş
ByVoxar
End etkinliği başladığında ejderha, önceden belirlenmiş özel bir bölgede doğacak; oyuncular ise farklı bir noktada. Ejderhanın canı yapılandırılabilir olacak ve savaş sırasında çeşitli yetenekler kullanabilecek: nether iskeleti doğurmak, ok fırlatmak, ateş topu atmak gibi özel saldırılarla oyunculara meydan okuyacak. Etkinlik başlamadan önce portala girmeye çalışan oyuncular hata mesajı alacak ve içeriye erişemeyecek. Etkinliğin başlamasına 10 dakika kala bilgilendirme mesajı gönderilecek, son 10 saniyede ise ekranın ortasında title efektiyle geri sayım yapılacak. Etkinlik sona erdiğinde, oyuncuların koyduğu ve kırdığı tüm bloklar temizlenerek End dünyası normale dönecek. Ödüller iki şekilde dağıtılacak: birincisi, ilk üçe giren oyunculara özel ödüller verilecek; ikincisi ise havadan düşen bir sandık aracılığıyla olacak ve bu sandığın içinde önceden belirlenmiş özel eşyalar yer alacak. CostumModelData ve İtemsadder desteği olcakaçıklar mısın?
iKaanStrafe
ilovemaju
yapılabilir listeye ekledim. :DYıl olucak 2026 hala Survival sunucularında kürek dıșı claim atmayı görmedim Son Oyuncu Titanyumdaki gibi claim bloğu olan katman kayasına sağ tıklayınca ne güzel her șey tek menüden halledilebiliyordu șahsen kürek dıșında farklı bir claim sistemi görmek isterdim
sakhino
Lands eklentisi değil mi bu dediğiniz?Yıl olucak 2026 hala Survival sunucularında kürek dıșı claim atmayı görmedim Son Oyuncu Titanyumdaki gibi claim bloğu olan katman kayasına sağ tıklayınca ne güzel her șey tek menüden halledilebiliyordu șahsen kürek dıșında farklı bir claim sistemi görmek isterdim
ilovemaju
Evet altın kürek ile atılan ama artık baydı beni farklı șekilde götsek daha iyi olabilir bence artıkLands eklentisi değil mi bu dediğiniz?
sakhino
hocam kendi sunucumda da kullanıyorum, lands bayağı detaylı ve kullanışlı bir eklenti açıkçası. Daha ötesinde ne yapılabilir bilemiyorum. Lands eklentisi ayrıca birçok başka eklenti ile de bağlantılı, uyumluluk göstermesi yanında api'ı ile de başka bağlantı kurulacak yerlere kadar düzenleyebilme fırsatınız oluyor. Çok opsiyonlu, seçenekli yani.Evet altın kürek ile atılan ama artık baydı beni farklı șekilde götsek daha iyi olabilir bence artık
ilovemaju
Tabiki zaten sunucuların %90 aynı eklentiyi kullanıyordur diye düșünüyorum ama artık beni sıkmaya bașladı otomatik claim bloğu gelsin altın kürekle köșe seç claim at ne bilim benim bakıș açımdan bu durumda Son Oyuncu gibi bir claim sistemide görmek isterim șahsenhocam kendi sunucumda da kullanıyorum, lands bayağı detaylı ve kullanışlı bir eklenti açıkçası. Daha ötesinde ne yapılabilir bilemiyorum. Lands eklentisi ayrıca birçok başka eklenti ile de bağlantılı, uyumluluk göstermesi yanında api'ı ile de başka bağlantı kurulacak yerlere kadar düzenleyebilme fırsatınız oluyor. Çok opsiyonlu, seçenekli yani.
merhaba detaylı açıklarmısın tam olarak ne istediğiniTabiki zaten sunucuların %90 aynı eklentiyi kullanıyordur diye düșünüyorum ama artık beni sıkmaya bașladı otomatik claim bloğu gelsin altın kürekle köșe seç claim at ne bilim benim bakıș açımdan bu durumda Son Oyuncu gibi bir claim sistemide görmek isterim șahsen
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!