Merhaba 4800x12575 ölçüsünün abartı olduğunu belirterek forumda konu alanının max genişliği 940px küçültüp paylaşabilirdiniz.
Konu tasarımı mı yoksa web tasarım mı anlamış değilim başlıkta web design demişsiniz ama konu tasarımı olarak ele alıcam.
Büyük olan her şey iyi değildir kullandığınız objelerin ve yazıların büyüklüğüne dikkat etmenizi öneriyorum.
Aynı alanda 3 satırdan fazla yazı okuyucuyu sıkar okumaz geçer ayrıca satır boşluğunu biraz arttırıp yazı tipini değiştirmenizi öneriyorum.
Fiyatlandırma bölümünde paket isimlerinin boyutu tamam ama tam ortalanmış gibi değil ve fiyatlandırmada $6 kısmının boyutu aynı kalıp /starting kısmı daha küçük olabilir.
Onun hemen altında boyutları sola yaslayıp boyut fiyatlarını sağ tarafa yaslayabilirsiniz ve yine bu yazıların boyutunu da biraz küçültebilirsiniz.
Portföy kısmında yazı aynı kalabilir ancak bir satıra 5 görsel daha iyi olabilir çok büyük duruyor ve konu tasarımına bakan kişi kocaman logolardan rahatsız olabilir (şahsen ben oldum)
Discord'a Katıl kısmı çok gereksiz büyük onun da genişliğini 30% yüksekliğini genişliğe göre normal bir boyutta kullanabilirsin ve ana görselden ayırman görsele link eklemende daha normal olur, sadece butona tıkladığında sunucuya gider tüm konuya tıklayınca değil.
Ve son olarak ellerine sağlık umarım fikirlerimi dikkate alırsın başarılar diliyorum.