esflow
Birisi mi Spawnlandı?
Merhaba,
Kapsamlı ve uzun vadeli olarak hazırladığımız profesyonel Minecraft sunucusu için ekip alımlarımız başlamıştır. Amacımız güçlü bir topluluk, kaliteli oyun deneyimi ve sürdürülebilir bir proje oluşturmaktır. Bu nedenle ekibe katılacak arkadaşların tecrübeli, disiplinli ve gerçekten bu işle ilgilenen kişiler olması önceliğimizdir.
• Moderasyon Ekibi
Sunucu içi düzeni sağlamak, kural ihlallerini takip etmek, oyuncu iletişimi yönetmek.
• Map Builder / Terraformer
Özgün, optimize ve profesyonel haritalar tasarlayabilen kişiler.
• Geliştirici (Plugin / Sistem)
Plugin düzenleme, optimizasyon, panel yönetimi ve sunucu yapılarında deneyimli olanlar.
• Event & Organizasyon Ekibi
Oyuncu etkinlikleri hazırlayabilecek, sunucu içi aktiviteleri yönlendirebilecek kişiler.
• Destek / Yardım Ekibi
Oyuncuların taleplerini yanıtlamak, ticket sistemini yönetmek ve topluluğa destek olmak.
Performansını gösteren, projeye katkı sağlayan ve gerçekten bu işten anlayan ekip arkadaşlarına:
• Yüzdelik oran, kişinin görevine ve katkısına göre belirlenecektir.
• Sistem şeffaf şekilde yürütülecektir.
• Uzun vadeli, düzenli gelir fırsatı sunulacaktır.
• Sorumluluk sahibi ve düzenli çalışma
• Ekip uyumuna önem verme
• Kendi alanında bilgi sahibi olma
• Uzun vadeli projeye uyum sağlayabilme
• Gerektiğinde aktif şekilde görev alabilme
Başvurmak isteyenlerin kısa bir tanıtım + varsa önceki çalışmalarını iletmesi yeterlidir.
İletişim: DM üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kapsamlı ve uzun vadeli olarak hazırladığımız profesyonel Minecraft sunucusu için ekip alımlarımız başlamıştır. Amacımız güçlü bir topluluk, kaliteli oyun deneyimi ve sürdürülebilir bir proje oluşturmaktır. Bu nedenle ekibe katılacak arkadaşların tecrübeli, disiplinli ve gerçekten bu işle ilgilenen kişiler olması önceliğimizdir.
🛠 Aranan Pozisyonlar
Aşağıdaki birimlerde ekip arkadaşlarına ihtiyaç duyulmaktadır:• Moderasyon Ekibi
Sunucu içi düzeni sağlamak, kural ihlallerini takip etmek, oyuncu iletişimi yönetmek.
• Map Builder / Terraformer
Özgün, optimize ve profesyonel haritalar tasarlayabilen kişiler.
• Geliştirici (Plugin / Sistem)
Plugin düzenleme, optimizasyon, panel yönetimi ve sunucu yapılarında deneyimli olanlar.
• Event & Organizasyon Ekibi
Oyuncu etkinlikleri hazırlayabilecek, sunucu içi aktiviteleri yönlendirebilecek kişiler.
• Destek / Yardım Ekibi
Oyuncuların taleplerini yanıtlamak, ticket sistemini yönetmek ve topluluğa destek olmak.
Ekibe Sağlanan Avantajlar
Performansını gösteren, projeye katkı sağlayan ve gerçekten bu işten anlayan ekip arkadaşlarına:• Yüzdelik oran, kişinin görevine ve katkısına göre belirlenecektir.
• Sistem şeffaf şekilde yürütülecektir.
• Uzun vadeli, düzenli gelir fırsatı sunulacaktır.
Aradığımız Temel Özellikler
• Sorumluluk sahibi ve düzenli çalışma• Ekip uyumuna önem verme
• Kendi alanında bilgi sahibi olma
• Uzun vadeli projeye uyum sağlayabilme
• Gerektiğinde aktif şekilde görev alabilme
Başvuru
Başvurmak isteyenlerin kısa bir tanıtım + varsa önceki çalışmalarını iletmesi yeterlidir.İletişim: DM üzerinden ulaşabilirsiniz.