Sceaw
Comeback #</>
Bu gün server açılırsa(server aternos) fotoğraf çekerim en kötü 11 de foto gönderirim
Pekii..
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sungurlar alımlara devam ediyor. Güncel!
Son düzenleme:
Bu gün server açılırsa(server aternos) fotoğraf çekerim en kötü 11 de foto gönderirim
smin:Kemal
Yaşın:16
Oyun Nickin: Rengart
İstediğin Yetki: Admin
Tecrüben:Merhabalar,Ben Kemal Yaklaşık 2014'ten Beridir Minecraft Oynuyorum Forumlarda Gerek Skript Olsun Gerek Plugin Paketi Olsun Uğraş Verip Kullanıcılara Hizmet Sundum.Eski Hesabımı Kayıp Ettiğim İçin Yeniden Başlamak İstedim Bu İşlere. Açıktan Lise Okuyorum Lise 3' Geçtim. Daha Önce Gerek Kendi Ekibim Olsun Gerek Başka Ekipler Olsun Profesyonel Olarak Serverlar Açtım ve Çalıştım Hepsinde Güzel Mevkilerde Çalışarak Hizmet Ettim.Aktiflik Saatim Toplam 12 Saat,Samimi Sıcakkanlı Birisiyim,Espiritüelim,Oyuncularla İç İçeyim Her zaman Onlara Karşı Sıcak Bir Tavrım Olmuştur. Hiç Bilmeyene Bile Öğreterek Yardım Ettiğim Oldu. Ve En Önemlisi Her Daim Saygı Çerçevesi İçindeyim Saygı Kelimesine Çok Önem Veririm. İşimi Severek Yaparım Canımı Dişime Takarak Uğraşırım İşimle Sıkılmam, Bunalmam, Usanmam Hiç bir zaman İşime Önem Veririm.
Neden Siz:: Tecrübem kısmına yazdım :D
Mimarlık Fotoğrafın [Mimar Olacaksan]:
Sunucumuza Bağışda Bulunabilirmisin? Kaç Tl ?: Malesef.
Olgun Davranacağından Eminmisin?: Olgun bir insanımdır her zaman
Küfür Edermisin: Hiç bir insan 4/4 lük değildir elbet ara sıra ediyoruz.
Günde Kaç Saat Aktifsin:[Min.6]:12
İletişim Bilgilerin: [discord] : Rengart'#1074
Konsol.Artz#5992
Szeszak#6987
İsmin:Cavit
Oyun Nickin:ImCuzArturİstediğin Yetki:MimarlıkTecrüben:Çoğu büyük yerlerde mimarlık deneyimim olmuştur.
Neden Siz:Diğerlerinden fark ile daha hızlı ve daha iyi yaptığım için.
Sunucumuza Bağışda Bulunabilirmisin? Kaç Tl ?:Malesef bağışta bulunamam.
Olgun Davranacağından Eminmisin?:Evet
Küfür Edermisin:Hayır
Günde Kaç Saat Aktifsin:[Min.6]:O güne bağlı eğer okul olmazsa günün büyük bir kısmı okul varken geldiğimden itibaren.
İletişim Bilgilerin: [discord] : Szeszak#6987
NOT: (Build konusunda sıradan bir deneyimim yoktur.Buildlerimi yaparken çoğu şeylerden esinlenip programlardan yararlanıyorum :))Ekli dosyayı görüntüle 43538Ekli dosyayı görüntüle 43537
İsmin:Ömer Safa
Oyun Nickin:_Omer_Abi_
İstediğin Yetki:Builder
Tecrüben:4 yıl
Neden Siz:4 tane server açtım ve bu serverlerin buildlerini ben yaptım genelde pvp serveri olurdu ben 1 servere 500x500 lük map 4 tane yaptım
Sunucumuza Bağışda Bulunabilirmisin? Kaç Tl ?:Eğer Sunucu Güzel Gidiyor Ve Yetkilileri İyi İnsanlarsa bi 20 lira falan neden olmasın.
Olgun Davranacağından Eminmisin?:Server Deneyimim iyi olduğu için eminim
Küfür Edermisin:Gerçek Hayatta Ederim Yalan Yok Ama Minecraft ta kullanmayı gereksiz buluyorum
Günde Kaç Saat Aktifsin:[Min.6]:7 - 8
İletişim Bilgilerin: [discord]Setsunakai#2692 Ekli dosyayı görüntüle 43552
! OS !#0001
Discordunuz Hatalıdır
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
İsmin: İbrahim
Oyun Nickin: iWolf
İstediğin Yetki: Admin - Pluginer Kendi Hub Sunucum Oldu Ve Roleplay Sunucusunda Adminlik Yaptık
Tecrüben:4 yıl
Neden Siz: Hub server açtım ve Pluginini Ve Kuruculu Adminlini Ben Yaptım O Yüzden İyiyim
Sunucumuza Bağışda Bulunabilirmisin? Kaç Tl ?:Eğer Sunucu Güzel Gidiyor Ve Yetkilileri İyi İnsanlarsa bi 10 - 20 lira falan neden olmasın.
Olgun Davranacağından Eminmisin?: Evet
Küfür Edermisin: Herkezin Agzından Çıkabilir Ama Küfürü Konusma İçinde Kullanmıyorum
Günde Kaç Saat Aktifsin:[Min.6]: 6-8 saat
İletişim Bilgilerin: [discord] OS B. | İbrahim#9125
! OS !#0001
İsmin:Huseyin
Yaşın:17
Oyun Nickin:Finnboy
İstediğin Yetki:builder yada admin
Tecrüben:4 yildan fazla minecraft oynuyorum
Neden Siz: Neden ben olmayayım ki ?
Sunucumuza Bağışda Bulunabilirmisin? Kaç Tl ?:elime para gecince
Olgun Davranacağından Eminmisin?:tabikide
Küfür Edermisin:biri beni asiri sinir ederse
Günde Kaç Saat Aktifsin:7-8:
İletişim Bilgilerin: Yusko#1661
Mimarlık Fotoğrafın : bugun basladigim bir maap (daha bitmedi)
Ekli dosyayı görüntüle 43663
BurakDP#0423
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!