Tasarım Ejderlerin Öfkesi - MineLiveTR Sunucu Konu Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creative Spects

Türkiye'nin Hizmeti
Elmaslar
453

Discord:

Tolgu#6844

78199

Tasarım güzel ancak yazılar çok küçük olmuş.Eline sağlık.

Öncelikle eline sağlık tasarımın yapımında emeği geçen herkese teşekkürler verdiğim her kuruşu kuruşuna hak ediyor herkese tavsiye ediyorum hizmet hız kalite %100

Öncelikle eline sağlık tasarımın yapımında emeği geçen herkese teşekkürler verdiğim her kuruşu kuruşuna hak ediyor herkese tavsiye ediyorum hizmet hız kalite %100
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Tasarım biraz fazla kısa gibi geldi. Sanırım müşteri isteği. Hakkımızda kısmındaki yazı şekle ortalansaydı eğer daha hoş olurdu diye düşünüyorum. Ayrıca bu yazı sağda olduğundan, ortalanmış olması hoş olmamış. Bence sola yaslanmalıydı. Ek olarak "Ejderlerin Öfkesi" temalı tasarımda, sadece bir ejder var. Bunun dışında güzel.

Sanırım hayatımda gördüğüm en kötü tasarımlardan birisi

Tasarımı 3 sayfadan oluşuyor sanmayın bu buz dağının görünen kısmı.

Tasarım biraz fazla kısa gibi geldi. Sanırım müşteri isteği. Hakkımızda kısmındaki yazı şekle ortalansaydı eğer daha hoş olurdu diye düşünüyorum. Ayrıca bu yazı sağda olduğundan, ortalanmış olması hoş olmamış. Bence sola yaslanmalıydı. Ek olarak "Ejderlerin Öfkesi" temalı tasarımda, sadece bir ejder var. Bunun dışında güzel.
6 Sayfadan oluşuyor tasarım. Hepsi koyulmadı Teşekkürler.

Tartışma içerikli mesajlar silindi, devamının olmamasını rica ediyorum.

Gayet güzel. Yazıları okurken kör oluyorum :P

Gayet Güzel Başarılar Dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl