Çözüldü ejderha skripti acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
415
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

Merhabalar arkadaşlar, benim sunucumda ejderha eventi var. Fakat saat 20:00 da end portalında atlandığında ende götürebilsin. (event başladığında gidilebilsin.)

1611588040787.png
Bu bölgeyi düzgün yazarsanız yardımcı olabilme imkanım var

Ekli dosyayı görüntüle 158230Bu bölgeyi düzgün yazarsanız yardımcı olabilme imkanım var
Bence onlarla pek alakası yok ? Çünki end portalına atlayınca event başlayınca gidilebilecek addonla bir alakası yok.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ustam skript lazım bana.
Skript lazım plugin değil.

Ücretli olan birşeyi neden sana ücretsiz versinler ki? Harcamadan birşey kazanamazsın..

Ücretli olan birşeyi neden sana ücretsiz versinler ki? Harcamadan birşey kazanamazsın..
Böyle bir skript var ve ücretli mi ? Küçük bir event sistemine de para verilmez yani abartmayalım.

Böyle bir skript var ve ücretli mi ? Küçük bir event sistemine de para verilmez yani abartmayalım.
Hocam küçük bir event sistemi değil, fiyatlarını bilmiyorum ama 40 - 20 tl arasıdır.
piyasada kimler yapıyor araştırıp bulabilirsin.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl