Çözüldü Ejderha eventi sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer0

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
OmerTRd

Discord:

omert1

merhabalar ejderha eventimde oyuncular portala atladığı zaman oyunu bitirme ekranı geliyor kod böyle bakarmisiniz

Kod:
on portal enter:
    if "%region at player%" contains "ejderha":
        if {ejderha::giris} is "Açık":
            teleport player to {ejderha::oyunculoc}
            wait 2 seconds
            execute console command "tm message %player% &7Etkinlik alanına başarılı bir şekilde ışınlandınız!"
            stop
        else if {ejderha::giris} is "Kapalı":
            execute console command "mv tp %player% world_the_end"
            wait 2 seconds
            execute console command "tm message %player% &7Etkinlik şu an aktif değil!"
            stop

merhabalar ejderha eventimde oyuncular portala atladığı zaman oyunu bitirme ekranı geliyor kod böyle bakarmisiniz

Kod:
on portal enter:
    if "%region at player%" contains "ejderha":
        if {ejderha::giris} is "Açık":
            teleport player to {ejderha::oyunculoc}
            wait 2 seconds
            execute console command "tm message %player% &7Etkinlik alanına başarılı bir şekilde ışınlandınız!"
            stop
        else if {ejderha::giris} is "Kapalı":
            execute console command "mv tp %player% world_the_end"
            wait 2 seconds
            execute console command "tm message %player% &7Etkinlik şu an aktif değil!"
            stop
Spigottan ayarlanacak kodlarında sorun yok. Hatırlamıyorum ama spigottan end'de ejderhanın açtığı portalı kapatma falan filan diye araştır bulursun veya birisi gelip söyler birazdan konuya. Ama skriptinle alakalı değil.

Spigottan ayarlanacak kodlarında sorun yok. Hatırlamıyorum ama spigottan end'de ejderhanın açtığı portalı kapatma falan filan diye araştır bulursun veya birisi gelip söyler birazdan konuya. Ama skriptinle alakalı değil.
bukkit dosyasinda allow-end: false boyleydi boyle oldugu zaman ende atladigin zaman hic bir sey olmuyordu bende ture yaptim boyle oldu

Nasıl çözdüğünüzü açıklarsanız konuyu görenler de faydalanabilir , teşekkürler. (Benim de zamanında böyle bir sıkıntım vardı çok araştırmıştım.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl