Tanıtım eHunger | Oyundaki Açlık Mekaniğini Tamamen Değiştirin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

neiseyarar.png

Bu eklenti tamamen sınırları zorluyor.Oyuncular artık sizin belirlediğiniz kadar acıkacak ve sizin belirlediğiniz yemekleri yiyince belirli bir miktarda doyacak.
Bu eklenti oyuncuları açlık konusunda gerçekten çok zor bırakacağa benziyor.Tabi ki sadece oyuncuları zorlamakla kalmıyor onlara bir kolaylık da sağlıyor.
Nedir bu kolaylık derseniz hemen açıklayım.Oyuncular artık belirli bir yetkiye sahip olduklarında otomatik olarak kendilerini besleyebiliyorlar.
Ayrıca artık her yemeğin belirlediğiniz bir bekleme süresi olacak ve o süre dolmadan oyuncu başka bir yemek yiyemeyecek.

avantaj.png

Oyuncunun sağlığını kontrol edebilme.
Oyuncunun açlığını kontrol edebilme.
Her yemeyin kendine göre bir bekleme süresi olması.
Otomatik yemek yeme sistemi.
Açlık sınırını değiştirebilme

yetkiler.png

EHUNGER.AUTO-FEED - Oyuncu acıktığında otomatik olarak kendini besler.
EHUNGER.BYPASS-COOLDOWN - Yemek yedikten sonraki bekleme süresini deaktif eder.

gorselelr.png

asdasasdasd.PNG

Not:Sadece bir tane görüntü koyabildim çünkü birkaç sorun oldu.

indir.png

Eklenti tamamen ücretsizdir.Eklentinin çalışması için ejCore adlı eklenti gerekir.Eklentinin sayfasından indirdiğiniz zaman ejCore ve eHunger eklentisi beraber inmektedir.
eHunger ve ejCore eklentisini indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• komut.png
    komut.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 82
Survival sunucuları için harika bir plugin.​

Alışılmış hayatta kalma sunucularının yanı sıra daha farklı bir sistem kurgulamak isteyen arkadaşlar için iyi adım atılabilecek eklentiye benziyor :<3:

Gerçekten güzel bir sistemmiş. Şahsen ben çok sevdim. :<3:

güzel eklentiler paylaşıyorsunuz. bunu da mutlaka test edeceğim..

Garip bir eklentiye benziyor.​

Pek gerekli bir eklenti değil ancak anlatım güzel. Görsellerle destekleseydiniz daha hoş olurdu elinize sağlık.

Pek gerekli bir eklentiye benzemiyor ama deneyeceğim teşekkürler.

yani pek gerekli değil gibi sadece böyle adada hayatta kalma için olabilir

Oyuncuların alışması zaman alacaktır ama farklı bir survival deneyimi sumak için güzel bir seçenek

Survival sunucuları için başarılı bir eklenti

Survival sunucuları için efsane olur

Bu normal sunucuların yanı sıra Role Play sunucularının sistemleri arasına katabileceği bir eklenti. Zorluk modu Çok Zor olan sunucularında kullanabileceği gayet güzel ve tatlı bir eklenti. Tabii ki işin sınırını arttırmadığınız sürece.

Fena fena... Gerçekten güzel eklenti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl