Eğlenceli Skript İsteği. İlgilenen Arkadaşlar İçeri Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LifeSlayer.

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Merhaba Arkadaşlar.
kendimce bir minigames tarzı bir şey yapmaya çalışacağım ama bir şeyi yapamıyorum bu konuda sizden yardım isteyeceğim.

herhangi bir oyuncunun elinde blaze çubuğu olucak. bu blaze çubuğu herkes e tek atacak.
sizden isteğim bu blaze çubuğunun herkes e tek atması ve npc lere vurduğu zaman chat de yazı gelicek yanlış kişi diye. ve toplam 3 kere npc ye vurduğunda o oyuncu ölecek.

bunu yapabilen arkadaşlarımız varsa şimdiden teşekkür ederim.

NPC işini yapamam lakin tek atmak için skriptte gerek yok. Şunları uygulaman yeterli olucaktır,

1- Essentials klasöründen config.yml dosyasına girin. "unsafe-enchant: false" bu bölümü "unsafe-enchant: true" yapınız.
2- Oyuna gelip /essentials reload yazarak config dosyasını yenile.
3- Elimize blaze çubuğunu alıp şu komutu giriyoruz. " /enchant alldamage 1000". Bu komut sayesinde blaze çubuğumuza keskinlik 1000 basabiliriz.

Moderatör tarafından düzenlendi:
essentials da
NPC işini yapamam lakin tek atmak için skriptte gerek yok. Şunları uygulaman yeterli olucaktır,

1- Essentials klasöründen config.yml dosyasına girin. "unsafe-enchant: false" bu bölümü "unsafe-enchant: true" yapınız.
2- Oyuna gelip /essentials reload yazarak config dosyasını yenile.
3- Elimize blaze çubuğunu alıp şu komutu giriyoruz. " /enchant alldamage 1000". Bu komut sayesinde blaze çubuğumuza keskinlik 1000 basabiliriz.
essentials da yaptığımız değişiklik neye yarayacak ?

essentials da

essentials da yaptığımız değişiklik neye yarayacak ?
Yüksek değerli büyü basmanıza yarar. Dediğim değişikliği yapmadan önce sadece komut ile keskinlik 5'e kadar büyü basabilirdiniz artık keskinlik 10000'e kadar basabilirsiniz. Çok fazla yaparsanız -10000 gibi değerler çıkabiliyor.

essentials reloda pek gelemeyen bi plugin diye biliyorum tek atmayı skript ilede yapabilirsiniz.

bunu kendinizde yapabilirsiniz pek bi zorluğunun olduğunu düşünmüyorum.

buyurun burdada kod mevcut
Kod:
on damage:
    if attacker's held item is blaze_rod named "deneme" with lore "tek atar": #deneme olan yer blaze rodun ismi tek atar ise acıklaması istediğin gibi değişebilirsin
        if victim is a player:
            set {_damage} to victim's max health
            set damage to {_damage}
            send "%{_damage}%" to attacker
        else:
            add 1 to {yanılma::%attacker%}
            send "yanılma puanınıza 1 puan eklendi,şuanki puanınız %{yanılma::%attacker%}%" to attacker
            if {yanılma::%attacker%} = 3:
                execute console command "/kill %attacker%"
                delete {yanılma::%attacker%}

command /ver:
    trigger:
        give 1 blaze_rod named "deneme" with lore "tek atar" to player

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl