Çözüldü Eğlenceli Plugins Paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DJTurkish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.726
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum, Aşşalama gibi bir durum yok. Sadece uyarıyoruz. Türkçemizi Doğru kullanmak zorundasınız.
"ZORUNDASINIZ" ?
ZORUNDASIN. Var mı sorunun?
Nlrms yka?[DOUBLEPOST=1484332412,1484332380][/DOUBLEPOST]
Dostum, Aşşalama gibi bir durum yok. Sadece uyarıyoruz. Türkçemizi Doğru kullanmak zorundasınız.
"ZORUNDASINIZ" ?
ZORUNDASIN. Var mı sorunun?
Nlrms yka?

Sizin zaten dil bilginiz bu kadar işte. Bir Türkçe'yi doğru kullanmaktan acizsiniz. Yani neden anlamıyorum. Dilimizi neden doğru kullanmıyoruz bunu bir anlamadım ama dilimizi doğru kullanmanız hakkında uyarırım! Saygılar.

Sizin zaten dil bilginiz bu kadar işte. Bir Türkçe'yi doğru kullanmaktan acizsiniz. Yani neden anlamıyorum. Dilimizi neden doğru kullanmıyoruz bunu bir anlamadım ama dilimizi doğru kullanmanız hakkında uyarırım! Saygılar.
Lütfen konuyu artık kapatın. Aksi takdirde hepiniz uyarı alacaksınız. @farukalpayyy Gerekli cezayı alır.

Adam yanlis kullanmis gelmis burda assaliyormus gibi uyariyorsun sanki adam bilerek oyle yapmis gibi.
Lütfen konuyu artık kapatın. Aksi takdirde hepiniz uyarı alacaksınız. @farukalpayyy Gerekli cezayı alır.
Zaten uzatmaya niyetim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl