#Eğlence - Hikaye oluşturarak eğlenelim! #DevamınıGetir `

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xDespee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 814
  • Etiketler Etiketler
    twond
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xDespee

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
371
Minecraft
xDespee

Discord:

despee.#0581

Herkese merhaba, ben Mustafa.

Gece gece sıkıldığımız için forumda neler yapılır, neler yapılabilir diye düşünürken aklımıza "Hikayenin devamını getirin." teması geldi ve yapma kararı aldık.

Ben bir cümle yazacağım ve siz o cümleden devam edeceksiniz. en az 1 satır olsun ve her üye yorum atmadan önceki en son yorumda yazılan yorumu devam ettirsin.

Kural-1 : Ana karakteri hemen öldürmeyin. En az 15 mesaj olmalı ki en sonda birleştirip paylaşalım.
Kural-2 : Her türlü abartılara girilebilir. (Şimdi birileri diyecek ki bu hikaye, hikayede gerçek dışı şeyler olmaz. diyenler gelmeden. Amaç eğlenmek.)
Kural-3 : Başka kural yok hadi başlayalım.

--> Cümle: "Bir gün Ahmet gece eve geç geldiğinden dolayı okula geç kalır." cümlesini devam ettirelim!

Haydi, ne duruyorsun!

Okul yolunda iken polis çevirmesi olur. Polis şoföre "Ehliyet, ruhsat lütfen." der.

Polis, şoföre ehliyet sorduğu anda Thanos gelir ve Death için Ahmet'i farklı boyuta ışınlar.

Ahmet, Thanos'a der ki "Oha, Thanossun sen! Ben seni sadece filmlerde olursun zannetmiştim. Eğer bu rüya değilse bu bir mucize!" der. Thanos kahkaha atmaya başlar. Ve "Ben seni Death için farklı boyutlara ışınladım" der. Ahmet "E, ama nasıl?" der.

O sırada İzleyici araya girer ve seyircilere, "Thanos evrende ki en saf kötülüğü benimser. Sonsuzluk taşı olmadan evrenin en güçlülerine kafa tutar. Birde düşünün taşlar olduğunda napabilir? Sorunuzun cevabını Ahmet'te göreceksiniz." der ve farklı bir evrene geçiş yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl