enderyılmaz
Kızılsakal Kızıltaş?
- Elmaslar
- 343
- Minecraft
- RuhunGenciVEVO
- Enderhrrrrrr
- X
- Enderhrrrrrr
Discord:
Ender#2000
Görüşüne saygı duyuyorum. Konu tasarımının karmaşık olduğunu düşünmen tamamen subjektif bir değerlendirme ve bunu anlayabilirim.bu konuyu daha fazla uzatmayalım tek diyeceğim konu tasarımı güzel durmuyor karmaşık duruyor ve ai kullanmak etik değil çünkü kendi yaratıcılığıyla yapmıyor. bana göre sunucuyu iyi anlatamamış bedava bir konu tasarımı kat ve kat daha iyi bile olabilirdi.
Ancak yapay zeka kullanmanın etik olmadığı görüşüne katılmıyorum. Yapay zeka içeriği benim yerime yönetmedi, sunucuyu benim yerime geliştirmedi veya fikirleri tek başına üretmedi. Sadece tasarım sürecinde kullandığım bir araç oldu. Aynı mantıkla hazır grafik paketleri, hazır ikonlar veya tasarım şablonları kullanmak da etik dışı sayılabilirdi.
Bir tasarımın başarısı, hangi araçla hazırlandığından çok amacına ne kadar hizmet ettiğiyle ölçülür. Eğer sunucuyu yeterince iyi anlatamadığını düşünüyorsan bu yapıcı bir eleştiridir ve değerlendirilebilir. Fakat yalnızca yapay zeka kullanılmış olması, tek başına tasarımı değersiz kılan bir unsur değildir.
Yine de geri bildirimin için teşekkür ederim.