Reklam EfsunMC | Skyblock | 12 HAZİRAN'DA AÇILIYOR | 1.21 | Gelişmiş Klan Sistemi, Klan Savaşları, Klan Ada Sistemi Özgü Sistemlerimizle Farkı Gör!

Konu, 5 Temmuz 2026 16:36'de tarihine kadar sabit.
Günümüz teknolojilerini kullanmak güzel olabilir ancak bir sunucunun kimliğini oluşturacak tasarımlarda özgünlük de önemli. Yapay zeka sonuçta sıfırdan ilham alan veya yenilik katabilen bir tasarımcı değil; daha çok geçmişte gördüğü çalışmalar üzerinden bir sonuç ortaya çıkarıyor. Bu yüzden çoğu yapay zeka tasarımı da birbirine benziyor. Sunucunuzun kendine ait bir kimliği olacaksa, bazı işlerde insan emeği ve özgün tasarım hala büyük fark yaratıyor.

Özgün tasarım yapan kaldı mı gerçi onu da bilmiyorum ama fikrim bu yönde, yine de başarılar dilerim.
Teşekkürler, tercihimiz bu yönde oldu ilerleyen süreçte düşünebiliriz tasarımcı ile anlaşmayı şuanlık böyle bir düşüncemiz yok. İyi akşamlar <3

Bu konu tasarımlarına takılan arkadaşlarda sorun var galiba ya hayırdır dayı yapay zeka kullanmak ayıp mı sanki? Niye tasarımcı tutsun mis gibi olmuş. Eline sağlık kardeş. Bu tasarımcı tutsaydın diyen adamlarla fazla muhattap olma. iyi oyunlar

"Ya kanka boş ver, dükkanın dışı önemli değil boşa para harcama; vitrin falan da yapma sokaktan geçip dükkanı görüp gelseler n'olur gelmeseler n'olur. Biz bize yeteriz."

Eleştiriye kapalıysanız işinizin reklamını yapmayın. Ya da her eleştiride saldırı moduna geçecekseniz potansiyel oyuncularınızı "oyuncu dostuyuz, hep gelişeceğiz; fikirleriniz değerli bla bla" sözleriyle kandırmayın. Biz böyleyiz diyin biz de eyvallah diyelim.

Gelecek oyuncu tasarıma konu anlatımına bakmıyorsa boş verelim görseli madem? Direkt yazsın biz sunucu açtık, ahan da bu da IP adresi girelim oynayalım Burhan Aga ne dersin?

30 dakikasını almayacak konu tasarımına uğraşmamış bir kişinin reklamını yaptığı sunucuya uğraştığına seni inandıran ne oldu? Ya da 300-400 liraya yaptırabileceği tasarımı yaptırmaktan kaçınmış bir kişinin "sınırsız bütçe" söylemine neden inandın?
Öncedende dediğim gibi bu bizim tercihimiz istediğimizi yapabiliriz. Para sorunumuz yok istersek tasarımcı tutabiliriz ancak gerek yok. Ve sunucuya emek harcadık burda emeğimize saygısızlık etme. Sınırsız bütçe tarafında da yalan söylemiyoruz sunucu ister oynansın ister oynanmasın açık kalacak hep.

Eleştiriler için teşekkürler, iyi günler.

Bu konu tasarımlarına takılan arkadaşlarda sorun var galiba ya hayırdır dayı yapay zeka kullanmak ayıp mı sanki? Niye tasarımcı tutsun mis gibi olmuş. Eline sağlık kardeş. Bu tasarımcı tutsaydın diyen adamlarla fazla muhattap olma. iyi oyunlar
Teşekkürler, sorun değil mctr kitlesi normal böyle şeyler.

Kitlesini küçümsediğin bir platforma neden para ödeyip reklam verdin?
Param var(bildirimde atıcam bakarsın ona :d). Ayrıca kitle küçümsemedim bu forum veya fiğer forumlar fark etmez hepsinde aynı biri bir iş yapıyorsa kötülemek isteyen hep olur mctr kitlesinde. Ayrıca kendin AI ile yazıp buraya gönderince mesajı sorun yok ama biz kendi işimiz için kullanınca sorun var öylemi :d sunucu sahipleri sen gibilerine iyi tahammül ediyor doğrusu.

Konu tasarımı ve sunucu görselleri gayet güzel duruyor. Umarım karşılığını alırsınız, emeğinize sağlık.

Param var(bildirimde atıcam bakarsın ona :d). Ayrıca kitle küçümsemedim bu forum veya fiğer forumlar fark etmez hepsinde aynı biri bir iş yapıyorsa kötülemek isteyen hep olur mctr kitlesinde. Ayrıca kendin AI ile yazıp buraya gönderince mesajı sorun yok ama biz kendi işimiz için kullanınca sorun var öylemi :d sunucu sahipleri sen gibilerine iyi tahammül ediyor doğrusu.

AI ile ne yazıyorum? İmla kurallarına uyunca, seviyeli eleştiri yapınca AI ile yazılmış mı oluyor?

Benim yazdığım her hangi bir yorumda bir hakaret yok. Bana ürününü gösteriyorsun, ben de bir müşteri olarak artısıyla eksisiyle neden almayacağımı söylüyorum. Yanlış ve kaba üslupla gelen, saldıran sensin.

Yukarıda ki yorumda yazdığım cümleyi tekrarlıyorum: Eleştiriye kapalıysanız işinizin reklamını yapmayın; eleştiriye kapalıysanız biz oyuncu dostuyuz fikirlerinize önem veriyoruz demeyin.

Zaten şu saatten sonra dünyanın en yaratıcı konu tasarımını dahi yapsanız şu saldırganlığınız, eleştirileri sindirememeniz ve üslubunuz yüzünden gelecek oyuncu da muhtemelen sizi tercih etmeyecektir.

Umarım kendinizi neyin AI ile yazılıp neyin gerçek bir insan tarafından yazıldığını algılayacak erişmişlik ve olgunluğa getirirsiniz.

Konunuza yazdığım son yorum, bundan sonra hiç bir yorumunuza cevap vermeyeceğim.

Başarılar.

Son düzenleme:
AI ile ne yazıyorum? İmla kurallarına uyunca, seviyeli eleştiri yapınca AI ile yazılmış mı oluyor?

Benim yazdığım her hangi bir yorumda bir hakaret yok. Bana ürününü gösteriyorsun, ben de bir müşteri olarak artısıyla eksisiyle neden almayacağımı söylüyorum. Yanlış ve kaba üslupla gelen, saldıran sensin.

Yukarıda ki yorumda yazdığım cümleyi tekrarlıyorum: Eleştiriye kapalıysanız işiniz reklamını yapmayın. Eleştiriye kapalıysanız biz oyuncu dostuyuz fikirlerinize önem veriyoruz demeyin.

Zaten şu saatten sonra dünyanın en yaratıcı konu tasarımını dahi yapsanız şu saldırganlığınız, eleştirileri sindirememeniz ve üslubunuz yüzünden gelecek oyuncu da muhtemelen sizi tercih etmeyecektir.

Umarım kendinizi neyin AI ile yazılıp neyin gerçek bir insan tarafından algılayacak erişmişlik be olgunluğa getirirsiniz.

Konunuza yazdığım son yorum, bundan sonra hiç bir yorumunuza cevap vermeyeceğim.

Başarılar.
Yolun açık olsun okumaya tenezzül etmedim.

öncelikle, ai kullanmak kime göre neye göre etik tartışılır ai görseli kendi yaratıcılığıyla yapmıyor internetteki görselleri harmanlayıp yapıyor ai dediğiniz şeyin etik olması için bir plugin için yardım almak kaynak almak etikdir.

Son düzenleme:
Yapay zeka kullanmak bir eksiklik değil, bir araç kullanmaktır. Günümüzde oyun stüdyolarından yazılım şirketlerine kadar birçok profesyonel ekip tasarım, fikir geliştirme ve içerik üretim süreçlerinde yapay zekadan faydalanıyor.

Önemli olan kullanılan aracın ne olduğu değil, ortaya çıkan sonucun kalitesidir. Konu tasarımında yapay zekadan destek aldım, ancak sunucunun geliştirilmesi, yönetimi, sistemleri ve oyuncu deneyimi hâlâ benim emeğimin ürünüdür.

Bir tasarımın AI destekli olması onu değersiz yapmaz. Eğer tasarım düzenli, anlaşılır ve sunucuyu iyi tanıtıyorsa amacına ulaşmıştır. Eleştirilerin odağı kullanılan araç değil, ortaya çıkan işin kalitesi olmalıdır.

Sonuç olarak ben zamanımı gereksiz detaylarla uğraşmak yerine sunucuyu geliştirmeye harcamayı tercih ediyorum. Oyuncuların değerlendireceği şey de kullanılan araçlar değil, sunucunun sunduğu deneyimdir.

Yapay zeka kullanmak bir eksiklik değil, bir araç kullanmaktır. Günümüzde oyun stüdyolarından yazılım şirketlerine kadar birçok profesyonel ekip tasarım, fikir geliştirme ve içerik üretim süreçlerinde yapay zekadan faydalanıyor.

Önemli olan kullanılan aracın ne olduğu değil, ortaya çıkan sonucun kalitesidir. Konu tasarımında yapay zekadan destek aldım, ancak sunucunun geliştirilmesi, yönetimi, sistemleri ve oyuncu deneyimi hâlâ benim emeğimin ürünüdür.

Bir tasarımın AI destekli olması onu değersiz yapmaz. Eğer tasarım düzenli, anlaşılır ve sunucuyu iyi tanıtıyorsa amacına ulaşmıştır. Eleştirilerin odağı kullanılan araç değil, ortaya çıkan işin kalitesi olmalıdır.

Sonuç olarak ben zamanımı gereksiz detaylarla uğraşmak yerine sunucuyu geliştirmeye harcamayı tercih ediyorum. Oyuncuların değerlendireceği şey de kullanılan araçlar değil, sunucunun sunduğu deneyimdir.
bu konuyu daha fazla uzatmayalım tek diyeceğim konu tasarımı güzel durmuyor karmaşık duruyor ve ai kullanmak etik değil çünkü kendi yaratıcılığıyla yapmıyor. bana göre sunucuyu iyi anlatamamış bedava bir konu tasarımı kat ve kat daha iyi bile olabilirdi.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl