Ücretli EfsunMC - İçerik Üreticileri Aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfsunMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 80

EfsunMC

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
EfsunMC

Discord:

Bortechin

EfsunMC İçin Ücretli İçerik Üreticisi Aranıyor

EfsunMC sunucumuzun açılış sürecinde sosyal medya hesaplarımız için düzenli içerik üretecek bir içerik üreticisi arıyoruz.

📹 İçerik Üreticimizden Beklentilerimiz

Sunucumuz henüz açılmadan önce; YouTube, TikTok, Instagram platformlarında paylaşılmak üzere Minecraft temalı tanıtım ve bilgilendirici videolar hazırlanacaktır.

İçerik üreticisine gerekli olan;

• Video konuları,
  • Sunucu hakkında bilgiler,
  • İçerikte kullanılacak detaylar,
  • Çekilecek video konseptleri
tarafımızca sağlanacaktır.

İçerik üreticisinin görevi ise verilen konu ve bilgilere uygun şekilde videoyu çekmek, düzenlemek/edit yapmak ve paylaşılmaya hazır kaliteli bir içerik haline getirmek olacaktır.

Kısacası:
Biz konuyu ve gerekli bilgileri veriyoruz → İçerik üreticisi videoyu çekiyor → Editliyor → Hazır içeriği bize teslim ediyor.

💰 Ücretli Çalışma

Yapılacak içeriklerin sayısına ve çalışma şekline göre ücret karşılığında anlaşma sağlanacaktır.
Düzenli ve kaliteli içerik üretebilecek kişilerle uzun süreli çalışmayı da düşünüyoruz.

🔎 Aradığımız Kişi

• Minecraft içeriklerine hakim,
  • Video çekimi ve kurgu/edit konusunda deneyimli,
  • YouTube, TikTok ve Instagram formatlarına uygun içerik hazırlayabilen,
  • Yaratıcı ve özgün fikirler üretebilen,
  • Verilen konuya uygun kaliteli videolar hazırlayabilecek,
  • Düzenli çalışabilecek kişiler tercihimizdir.
Takipçi sayısından ziyade içerik kalitesi ve video düzenleme/kurgu becerisi bizim için daha önemlidir.

📩 Başvuru

Başvurmak isteyenler Discord üzerinden benimle iletişime geçebilir. Tanıdıklarınızı bilgilendirirseniz seviniriz.

Discord: Bortechin

Başvururken daha önce hazırladığınız Minecraft içerikleri / video örnekleri varsa paylaşmanız değerlendirme sürecini hızlandıracaktır.

Sunucu açılışınız kazasız belasız olsun Umarım güzel hakkını verebilecek içerik üreticileri ile anlaşabilirsiniz günümüzde zor bulunabiliyorlar başarılar

Merhaba ben içerik Üreticisi olurum

umarım güzel bir içerik üreticisi bulabilirsin.

Merhaba ben içerik Üreticisi olurum
Discord üzerinden iletişime geçmeniz gerekmekte ve daha önce hazırladığınız Minecraft içerikleri / video örnekleri ni iletmelisiniz.

Discord üzerinden iletişime geçmeniz gerekmekte ve daha önce hazırladığınız Minecraft içerikleri / video örnekleri ni iletmelisiniz.
Tatildeyim 1haftaya geleceğim kanalıma bakarsın ona göre video başına yada ayda maaş verirsin yt ad:SaidMC51 1haftada kastım 120aboneyi

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl