Tanıtım Efsane Texture Pack (Doku Paketi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fenix Network

FenixNW.Keyubu.Com
Elmaslar
581
Texture Pack Tanıtımı
Merhaba MCTR Ailesi Bugun Sizlere İnternette Bulduğum ve Çok Beğendiğim Texture Packi Tanıtacağım

1572267132565.png

1572267945816.png

1572267972758.png

1572268026165.png

1572268064658.png

1572268246608.png

1572268449742.png

Daha Fazlasını İncelemek için Texture Packi İndirebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Texture pack olcakdı sanırım doku paketi yerine daha fazla fotoğraf koyman iyi olur.

Şahsen beğendim fakat konu dizayn açısından hiç güzel olmamış. Yine de sağ olasın :)

Arama motoru için Texture Pack demen daha iyi olurdu çünkü en çok bu şekilde aratılıyor.
(Lütfen bana "Türkçeyi kullanmak istediğim için öyle yazdım vs." deme çünkü İngilizce evrensel bir dil.)
Biz ingilizce evrensel olduğu için onların sitelerinde takılıyıoruz ama Türkçe evrensel bir değil yabancılar bu forumda takılmaz sen merak etme. Texture Pack kullanmak isteyen biri arama motoru değil Youtube kullanıyor zaten.

Biz ingilizce evrensel olduğu için onların sitelerinde takılıyıoruz ama Türkçe evrensel bir değil yabancılar bu forumda takılmaz sen merak etme. Texture Pack kullanmak isteyen biri arama motoru değil Youtube kullanıyor zaten.

Şahsen beğendim fakat konu dizayn açısından hiç güzel olmamış. Yine de sağ olasın :)
o işlerde pek başarılı değilim teşekkürler <3

zaten başlıga ikisinide yazdım

eline sağlık

Yeterli bir pack eline sağlık.

İndirdim bile teşekkürler.

kılıçlar biraz klasik olmuş daha güzel olabilir onun dışında sıkıntısı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl