Paylaşım EFSANE SURVİVAL PLUGİN PAKETİ + MAP | 1.8-1.15 | TAMAMEN ÜCRETSİZ! - İÇERİ GİR! [+1K İNDİRME]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
how i can add rang for user?

Merhaba Paketinizi Kullanıyorumda Kendime Kurucu Rütbesi Veremedim Pluginlere Baktım Bulamadım yardım edermisiniz

Gerek bilginle, gerek yardımcı olmanla kaliteli bir paket olmuş ellerine sağlık 2312

Merhaba Paketinizi Kullanıyorumda Kendime Kurucu Rütbesi Veremedim Pluginlere Baktım Bulamadım yardım edermisiniz
LuckPerms adlı plugini kullanıyorum. Komutları için spigot sayfasını ziyaret edebilirsin.

Hepinize Merhaba MC-TR Ailesi!

Bugün sizlerle çok emek verdiğimiz survival paketimizi paylaşmak istiyorum. Paketimiz %100 açıksız ve sorunsuz bir pakettir. Uzun süre sunucumuzda kullandığımız bir pakettir. İçinden istediğiniz ne varsa alabilir, dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Paket optimizasyonu günümüz survival sunucularına oranla oldukça iyi seviyededir. Kullanacak arkadaşlara başarılar. Paketi tanıtmaya geçelim;

Menülerimiz:

Ekli dosyayı görüntüle 130162
Ekli dosyayı görüntüle 130163
Ekli dosyayı görüntüle 130164
Ekli dosyayı görüntüle 130165
Ekli dosyayı görüntüle 130166
Ekli dosyayı görüntüle 130167
Ekli dosyayı görüntüle 130168
Ekli dosyayı görüntüle 130169

Zengin - Katil Köşesi

Ekli dosyayı görüntüle 130170

ScoreBoard

Ekli dosyayı görüntüle 130171

NPC'ler

Ekli dosyayı görüntüle 130172

Ramazan Günlük Giriş Ödülü

Ekli dosyayı görüntüle 130173

Kasalar

Ekli dosyayı görüntüle 130174

Ekli dosyayı görüntüle 130175

İtemlerin Nasıl Yapıldığı Hakkında Bir Sistem

Ekli dosyayı görüntüle 130176

Maden Bak Sistemi

Ekli dosyayı görüntüle 130177

Matematik Kelime Oyunu

Ekli dosyayı görüntüle 130178

Ekli dosyayı görüntüle 130179

Özel Türkçeleştirilmiş Claim Eklentisi

Ekli dosyayı görüntüle 130180

Spawn Haritası

Ekli dosyayı görüntüle 130181

Ve dahası...

Paketi indirerek daha detaylı inceleyebilirsiniz. İyi forumlar!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
masallah helal olsun

Eklenti paketini kullanan ve anlamadığı yer olan kişiler discord üzerinden bana ulaşabilir.
Discord: Yusuf#0006

Her paket çalışmanızda olduğu gibi yine muazzam bir çalışma olmuş ki şahsen çok beğendim. Ayrıca ücretsiz olması da çok hoş olmuş ;) <3

Sürekli olarak paket hakkında şu gelir mi, bu gelir mi gibi sorular soruluyor. Maalesef pakete hiçbir güncelleme gelmeyecektir. Uzun bir süre sunucumda kullandım, temeli 1.5-2 seneye dayanan bir paket. Pek vaktimde yok, bu sebeple güncelleme vs. getirmeyi düşünmüyorum...

Harika Bir Paket+Map Cidden Herkese Öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl