EFSANE SLAYERCRAFT AÇILIYOR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM !

MustafaBasqanTR

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
10
Merhaba arkadaşlar ben +40 online olan skyblock serverimi tekrardan açmayı planlıyorum şuan bana bir 19 tl bağış yaparsanız emin olun pişman olmazsınız garanti +30 olur inşAllah 1 hafta sonra Desteklerinizi bekliyorum

Skypem : pvp_mustafa

İYİ FORUMLAR DİLERİM

Merhaba arkadaşlar ben +40 online olan skyblock serverimi tekrardan açmayı planlıyorum şuan bana bir 19 tl bağış yaparsanız emin olun pişman olmazsınız garanti +30 olur inşAllah 1 hafta sonra Desteklerinizi bekliyorum
Dilencilik alanı değil buradan milleti kandırıp sunucunun parasını çıkarmaya çalışma kardeşim

Eğer bunu milleti kandırmak için sölemiyorsan başarılar, ama swnin parasını full ondan çıkarmak içinse helal değil bu.

Peki Dostum Birşey sorucagım, Alıcagınız Ücret Nereye Gidicektir?
Bence kimse vermez çünki gerek olmadıgını düşünür Seçim senin tabikide.

Dilencilik alanı değil buradan milleti kandırıp sunucunun parasını çıkarmaya çalışma kardeşim
kardeşim ben bi kısmını ödedim yarısını o kişide yarısını ödeyecek benim kitabımda öyle bişey yok senin gibi fitne fesat adamların düşüncesi yok bende kusura bakma

Peki Dostum Birşey sorucagım, Alıcagınız Ücret Nereye Gidicektir?
Bence kimse vermez çünki gerek olmadıgını düşünür Seçim senin tabikide.

kardeşim ben server açmıştım +40 skyblock'du eğer bana 1 kuruşu geldi ise namerd'im hepsini servere yatırdım

kardeşim ben bi kısmını ödedim yarısını o kişide yarısını ödeyecek benim kitabımda öyle bişey yok senin gibi fitne fesat adamların düşüncesi yok bende kusura bakma
Nedemeye çalışıyorsun sen acaba ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl