mudlusamoi#5646
on death:
loop items in victim's inventory:
set {_lore} to lore of loop-item
if {_lore} contains "EŞYANIN LORESİNİ BURAYA YAZIN":
add loop-item to {items.%victim%::*}
remove loop-item from victim's inventory
on respawn:
{items.%player%::*} is set
loop {items.%player%::*}:
add loop-value to player's inventory
delete {items.%player%::*}
Teşekkür ederim peki buraya bi set eklemek istersem Hero Kafalık, Hero Bot filan bunları tek bi kodla yazabilirmiyim ?Buyrun.Kod:on death: loop items in victim's inventory: set {_lore} to lore of loop-item if {_lore} contains "EŞYANIN LORESİNİ BURAYA YAZIN": add loop-item to {items.%victim%::*} remove loop-item from victim's inventory on respawn: {items.%player%::*} is set loop {items.%player%::*}: add loop-value to player's inventory delete {items.%player%::*}
NOT: Alıntıdır.
mudlusamoi#5646
O Skriptte Sadece Loreye Bakıyor İsme Bakmıyor Yanında Şu Skripti Verelim Edit İtemlerini BelirleTeşekkür ederim peki buraya bi set eklemek istersem Hero Kafalık, Hero Bot filan bunları tek bi kodla yazabilirmiyim ?
command /edityap:
permission: op
trigger:
set lore of player's tool to "&4&k::::"
on death:
loop items in victim's inventory:
set {_lore} to lore of loop-item
if {_lore} contains "&4&k::::":
add loop-item to {items.%victim%::*}
remove loop-item from victim's inventory
on respawn:
{items.%player%::*} is set
loop {items.%player%::*}:
add loop-value to player's inventory
delete {items.%player%::*}
İsme göre yapamıyormuyuz named "&3Büyülü Kazma" mesela buna otomatik siteden alıyorlar ürünü çünkü.O Skriptte Sadece Loreye Bakıyor İsme Bakmıyor Yanında Şu Skripti Verelim Edit İtemlerini Belirle
Edit Eşyaları Elindeyken Bir Kez /edityap YazKod:command /edityap: permission: op trigger: set lore of player's tool to "&4&k::::" on death: loop items in victim's inventory: set {_lore} to lore of loop-item if {_lore} contains "&4&k::::": add loop-item to {items.%victim%::*} remove loop-item from victim's inventory on respawn: {items.%player%::*} is set loop {items.%player%::*}: add loop-value to player's inventory delete {items.%player%::*}
Oyuncularındakini Bunla Değiştir
şöyle yapalımBaya Uzayacaktır Sitedende Olsa Bunu Bir Komut Vermiyormu Oyuncuya ?
give diamond sword of sharpness 10 and smite 7 and unbreaking 5 and fire aspect 2 and knockback 2 and looting 3 named "&3Esrarengiz Kılıç" to arg
mudlusamoi#5646
şöyle yapalımşu koda o dediğiniz loreden ekleyelim. bundan sonra satılanlara öyle versin.Kod:give diamond sword of sharpness 10 and smite 7 and unbreaking 5 and fire aspect 2 and knockback 2 and looting 3 named "&3Esrarengiz Kılıç" to arg
give diamond sword of sharpness 10 and smite 7 and unbreaking 5 and fire aspect 2 and knockback 2 and looting 3 named "&3Esrarengiz Kılıç" with lore "LORE KISMI" to arg
with lore "&4&k::::" böyle lore'si olanlar düşmesin. yapabilirmisiniz ?Kazma Kırılmaması İçin Editlere Özelse İsim Belirtmeni İsticeğim Değilse
Düşmeyecek Eşyalarında İsmini Yazarsan Sevinirim İsime Özel Ayarlayabiliriz Bunu AncakKod:on break: repair tool of player
on break:
if lore of player's tool is "&4&k::::":
repair tool of player
with lore "&4&k::::" böyle lore'si olanlar düşmesin. yapabilirmisiniz ?Kazma Kırılmaması İçin Editlere Özelse İsim Belirtmeni İsticeğim Değilse
Düşmeyecek Eşyalarında İsmini Yazarsan Sevinirim İsime Özel Ayarlayabiliriz Bunu AncakKod:on break: repair tool of player
Tamamdır oldu fakat hem yere düşüyo hemde oyuncunun envanterine gidiyo onun bi çözüm kodunu atarsanız sevinicem :DO Skriptte Sadece Loreye Bakıyor İsme Bakmıyor Yanında Şu Skripti Verelim Edit İtemlerini Belirle
Edit Eşyaları Elindeyken Bir Kez /edityap YazKod:command /edityap: permission: op trigger: set lore of player's tool to "&4&k::::" on death: loop items in victim's inventory: set {_lore} to lore of loop-item if {_lore} contains "&4&k::::": add loop-item to {items.%victim%::*} remove loop-item from victim's inventory on respawn: {items.%player%::*} is set loop {items.%player%::*}: add loop-value to player's inventory delete {items.%player%::*}
Oyuncularındakini Bunla Değiştir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!