Bulundu Edit item satma plugini aciiil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sdfg_1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.838
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sdfg_1

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Beyler ben server'ıma Nomercydeki gibi tabeladan vip,edit set gibi şeyler satab ile ceğim bi plugin arıyorum.Plugini şu şekilde istiyorum mesela oyun parası dışında birde başka para birimi olucak.O parayı gerçek parayla satın alıcaklar o paraylada vip,edit item/set alıcaklar.Donator express buldum ama onu çözemedim hata veriyodu.Eğer donator express hakkında bişeyler biliyorsanız onu kullanırım.Birde otomatik vip verip vip süresi bitince tekrardan üye grubuna ekleyen bir plugin istiyorum.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Viplere süre vermek için VipZero eklentisini öneririm AZRank'da var ama onu pek önermem VipZero kullan bence.

Vipzero yüklü ama o istediğim plugin değil.Her neyse bu donator express plugini hakkında bi bilgin varmı peki.Server'a yükledim açıldı bi kaç komut dışında hiçbiri çalışmıyodu çalışmayanlara örnek olarak o plugine ait para birimi var,ve kendime para yollayamıyorum.Resimdeki gibi bir uyarı alıyorum ne yapabiirim ?
7767inciu6247799.png

Senin yolladığın 1.7.2 bide şu anda host almadım hamachi üstünden server'ı düzenliyorum.Hamachi üzerinden olduğu içinmi alıyorum acaba bu hatayı ?

hamachi bukkit alakası yok diye düşünüyorum başka plugin deneyebilirsin az araştırma ile reklam gibi olmasın atma ben 5TL'Ye kodluyorum java istersen skype : dogacc11

Ben özellikle bu plugini istiyorum,çok hoşuma gidiyo bu plugin.Her neyse sanırım ben bişeyleri eksik yaptım.Bu linkteki adamın yaptıklarını yaptım ama olmadı Bide bu indirdiğim şeyin içinden webportal diye bişey çıkıyor bunu ne yapıcaz ? Eğer bana kurlumunu anlatırsanız çok ama çok sevinirim.

Tabeladan VİP olayına yardımcı olamayacağım ancak tabeladan nasıl edit item satabileceğini basitle açıklayacağım.
-Öncelikle sunucumuzda herhangi bir plugin paketi bulunması yeterli.
-Daha sonra elimize editlemek istediğimiz itemi alıyor /enchant buyuadi buyuleveli şeklinde itemi editliyoruz.
-Ardından edit itemimizi elimize alıp /itemdb ve ya /item info komutunu kullanarak elimizde edit itemin kodunu öğreniyoruz. Unutmayın bu kodu "*" şeklinde değil "*#x" şeklinde ezberlememiz gerek.
-Ardından elimize bir tabela alıp normal market oluşturur gibi
1. Satır Market
2. Satır itemadedi
3. Satır B itemfiyati
4. Satır *#x

Daha sonra tabeladan alışveriş yapanlar editli itemi satın almış olacaklar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.[DOUBLEPOST=1422539136,1422539047][/DOUBLEPOST]Ancak tabeladan vip derken /kit vip vs. kastediyorsan yardımcı olabilirim.

Maalesef istediğim bu değildi.Bu şekilde satmayı biliyorum.Bana lazım olan Donator express plugininin anlatımı.Kurulumu ve nasıl kullanılacağı.Ben server'a yükledim,tutorial videosunda adamın yaptıklarını yaptım ama olmadı.Birde chate birisi bir şey yazınca [L][Casus] gibi şeyler yazıyor onları nasıl kaldırabilirim.

Mesajlara bakmadım başlıktan yazdım :f

:D peki donator express gibi bildiğin bi plugin varmı

Buycraft ile diger oyun parasini internet sitesinden satabilirsin. Ama diger para birimini nasil yapacaksin bilmiyorum. Onu bulursan buycrafta yardimci olurum

minecrafturkey su dedıgn seyı bana skypelı detaylı anlatsan serverime yapacagım senıde admin yaparım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl