Bulundu Edit Eşya skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeedHelpPerson

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba, edit eşya skripti istiyorum. Şöyleki, edit eşyayı eline alan kişiye örneğin hız I ve güç I versin.
Plugini var biliyorum fakat skript ile vericeğim edit eşyayı. Skript ile verirkende eline alınca hız gelsin özelliğini veremiyoruz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Skript ile yapabileceğini pek sanmıyorum. Advanced Item Effects tercih etmeni öneririm.

Skript ile yapabileceğini pek sanmıyorum. Advanced Item Effects tercih etmeni öneririm.
Şöyle bir sorun çıkıcak o plugini yapınca. Şimdi benim ypamak istediğim bir komut yazınca belli büyülere ve bu özelliklere sahip bir kılıç vermek oyuncuya. Skriptle bunu yaptım fakat skriptle eline alınca özellik vermesi durumunu ekliyemiyorum. Yani galiba öyle bir komudu yok pluginlerin.

Kod:
on tool change:
    player's held item is stick:
        apply haste 2 to the player for 999 hours
    player's held item is not stick:
        remove haste from the player
Bahsettiğiniz plugini bilmediğim için tam anlamadım ama demek istediğiniz böyle bişey diye düşünüyorum eğer başka bişeyse detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım

Kod:
on tool change:
    player's held item is stick:
        apply haste 2 to the player for 999 hours
    player's held item is not stick:
        remove haste from the player
Bahsettiğiniz plugini bilmediğim için tam anlamadım ama demek istediğiniz böyle bişey diye düşünüyorum eğer başka bişeyse detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım
seni diger şeylerdede gördüm insanlara yardım etmeye çalışıyorsun ama o skript hatalı olabilir
Kod:
on tool change:
    if tool's name is "deneme":
        apply jump 1 to the player for 86400 seconds
        apply speed 1 to the player for 86400 seconds
    else:
        apply jump 1 to the player for 1 seconds
        apply speed 1 to the player for 1 seconds

başka bir skript ile alakalı yorumunu o skriptin sorusunda yazarsan daha düzenli olur ayrıyetten hatalı değil
benim paper spigotumda hata varmış özür dilerim ve başka bi skripti kastetmemişdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl