NeedHelpPerson
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
Şöyle bir sorun çıkıcak o plugini yapınca. Şimdi benim ypamak istediğim bir komut yazınca belli büyülere ve bu özelliklere sahip bir kılıç vermek oyuncuya. Skriptle bunu yaptım fakat skriptle eline alınca özellik vermesi durumunu ekliyemiyorum. Yani galiba öyle bir komudu yok pluginlerin.Skript ile yapabileceğini pek sanmıyorum. Advanced Item Effects tercih etmeni öneririm.
Nebuska#4183
on tool change:
player's held item is stick:
apply haste 2 to the player for 999 hours
player's held item is not stick:
remove haste from the player
seni diger şeylerdede gördüm insanlara yardım etmeye çalışıyorsun ama o skript hatalı olabilirBahsettiğiniz plugini bilmediğim için tam anlamadım ama demek istediğiniz böyle bişey diye düşünüyorum eğer başka bişeyse detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırımKod:on tool change: player's held item is stick: apply haste 2 to the player for 999 hours player's held item is not stick: remove haste from the player
on tool change:
if tool's name is "deneme":
apply jump 1 to the player for 86400 seconds
apply speed 1 to the player for 86400 seconds
else:
apply jump 1 to the player for 1 seconds
apply speed 1 to the player for 1 seconds
Nebuska#4183
başka bir skript ile alakalı yorumunu o skriptin sorusunda yazarsan daha düzenli olur ayrıyetten hatalı değilo skript hatalı olabilir
benim paper spigotumda hata varmış özür dilerim ve başka bi skripti kastetmemişdim.başka bir skript ile alakalı yorumunu o skriptin sorusunda yazarsan daha düzenli olur ayrıyetten hatalı değil
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!