Tanıtım eDamage | Oyuncuların Aldığı Hasarları Kontrol Edin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

neiseyarar.png

eDamage eklentisi sayesinde hangi varlığın oyunculara ne kadar vuracağını belirleyebilir, oyuna yeni bir zorluk katabilirsiniz.
Eklenti ejCore eklentisi ile çalışmaktadır.Onu da vereceğim bağlantıdan indirebilirsiniz.Ayrıca eklenti Mythicmobs ve Skillapi eklentisini de desteklemekte.Bu da yeni canavarlarınızı daha da güçlendirebilirsiniz demek.Örneğin; artık köylüler, domuzlar, koyunlar, inekler ve bunun gibi saldırgan olmayan yaratıklar da sizin onlara vurmanız durumunda size saldıracak ve sizin belirlediğiniz saldırı hızı ve hasarıyla oyuncuyu öldürmeye çalışacaktırlar. Bu da oyuna ayrı bir heyecan ve neşe katacaktır.

avantaj.png

Mythicmobs desteği.
Skillapi desteği
Tam optimize edilmiş eklenti.
Saldırı hızını kontrol edebilme.
Uzaklık (range) kontrol edebilme.
Çevreye göre hasar verebilmeyi kontrol edebilme.
Zararsız canlılara da saldırı ekleyebilme.

gorselelr.png

asdasasd.PNG

asdaasdass.PNG

cold.PNG

indir.png

Eklenti tamamen ücretsizdir.Eklentinin çalışması için ejCore adlı eklenti gerekir.Eklentinin sayfasından indirdiğiniz zaman ejCore ve eDamage eklentisi beraber inmektedir.
eDamage ve ejCore eklentisini indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tanıtım için teşekkür ederim.​

HardSurvival adlı bir projem olursa bu plugini %100 kullanırım.​

Yararlı bir eklenti tanıttığnız için teşekkürler

Plugin çok iyi ve saolun eklentiden yeni haberim oldu. Ama sayfada skillapi desteği ve mythicmobs desteği to-do yani yapılacaklar listesinde verilmiş?

Sunucu sahipleri için yararlı eklenti, ellerinize sağlık.

Gelişmiş hayatta kalma sunucuları açısından çok esrarengiz bir eklenti olsa da alışılmış can değerlerinin yanı sıra çok daha farklı şeyler olabilir.

Başarılı bir tanıtım olmuş, emeğinize sağlık.

ellerinize emeğinize sağlık. incelenmesi gereken bir eklenti kuşkusuz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl