Sol Reklam

Tanıtım EcoPets ✨ Minecraft Sunucunuzda Evcil Hayvanlarınızı Yönetin! ✨

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yasinto5709

Hey Dostum! Barış Getirmeye Geldik.
Emektar
Elmaslar
125
Puanlar
7.080
Yer
Minecraft
Minecraft
Yasinto5709

Discord:

yasindev

Minecraft Sürümleri
1.17x,1.18x,1.19x
EcoPet, Minecraft sunucunuzda eğlenceli ve etkileşimli bir evcil hayvan yönetimi deneyimi sunan bir eklentidir. Bu eklenti, oyunculara çeşitli evcil hayvanları besleme, yetiştirme ve yönetme imkanı verir.

EcoPet ile sunucunuzda farklı evcil hayvan türleri ekleyebilir ve oyunculara bu hayvanları sahiplenme ve bakımını üstlenme şansı verebilirsiniz. Köpekler, kediler, kuşlar ve hatta egzotik hayvanlar gibi çeşitli türler arasından seçim yapabilirsiniz.

Eklenti, oyuncuların evcil hayvanlarını beslemelerine, onlarla etkileşimde bulunmalarına ve yetiştirmelerine olanak sağlar. Evcil hayvanlar, oyuncularla bağ kurabilir, onları takip edebilir ve belirli komutlara yanıt verebilir. Oyuncular, evcil hayvanlarını çeşitli hileler öğretebilir ve onları güvenilir bir arkadaş olarak kullanabilir.

EcoPet, kullanıcı dostu bir arayüz ve yapılandırma seçenekleri sunar. Sunucu sahipleri, evcil hayvan türlerini ve özelliklerini özelleştirebilir, besleme gereksinimlerini ayarlayabilir ve evcil hayvanlara özel görevler ve yetenekler atayabilir. Ayrıca, oyunculara evcil hayvanlarını kişiselleştirmeleri için çeşitli kostüm ve aksesuar seçenekleri sunabilirsiniz.

EcoPet, oyuncuların sunucunuzda daha derin ve özelleştirilmiş bir deneyim yaşamalarını sağlar. Evcil hayvanlar, oyuncular arasında etkileşimi artırır ve toplulukta bir bağ oluşturur.

Eğer sunucunuzda oyunculara evcil hayvanlara sahip olma ve yönetme fırsatı sunmak istiyorsanız, EcoPet eklentisi mükemmel bir seçenek olabilir.

EKLENTİNİN SPİGOT SAYFASI
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

EKLENTİNİN WİKİ SAYFASI
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

MCM Banner.png

Çok güzel bir tanıtım olmuş, yakında sunucumda kullanmayı planlıyorum. Elinize sağlık.

Güzel bir plugin tanıtımı olmuş.

güzel bir tanıtım hoş eline sağlık

Güzel düşünülmüş bir plugin eğer sunucuda lag yapmazsa çok işe yarar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!