Çözüldü EconomyShopGUI herkese permission verme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Afeka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Afeka

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Afeka1304

Discord:

sᴇᴛAfeka#4728

EconomyShopGUI pluginini ekledim sunucuma. Ama sadece op'si olanlar açabiliyor normal kullanıcılar alış-veriş yapamıyor. Yardımcı olur musunuz?

• EconomyShopGUI.shop.all (Mağazanın tüm bölümleriniaçmanıza izin verir
  • EconomyShopGUI.sellall.all (Oyuncuların /sellall komutunu kullanarak tüm mağaza bölümlerine ürün satmasına izin verir)
  • EconomyShopGUI.sellallitem.all (Oyuncuların /sellall item komutunu kullanarak her mağaza bölümüne ürün satmasına izin verir)
  • EconomyShopGUI.sellallhand.all (Oyuncuların /sellall hand to evey shop bölümünü kullanarak ürün satmasına izin verir)
  • EconomyShopGUI.sellgui.all (Oyuncuların /sellgui kullanarak tüm mağaza bölümlerine ürün satmasına izin verir)
Bu Permleri kullanabilirsin.

EconomyShopGUI pluginini ekledim sunucuma. Ama sadece op'si olanlar açabiliyor normal kullanıcılar alış-veriş yapamıyor. Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, eklentinin spigot sayfasında gerekli yetkiler mevcut. Eklentinin spigot sayfasına
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ulaşabilirsiniz. Toplamda 25 tane yetki mevcut. Eğer eklentinin spigot sayfasında yetkileri göremediyseniz aşağı indiğinizde permissions yazıcaktır onlar yetkilerdir. Eğer nasıl yetki verildiğinide bilmiyorsanız aşağıda yazdım onlara bakabilirsiniz.

Luckperms için:

/lp group <grupismi> permission set <yetki>

GroupManager için:

/mangaddp <grupismi> <yetki>

Eğer aklında bir soru kaldıysa bu yorumun altına dilersen yazabilirsin. İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl