Çözüldü Economyshopgui fiyatları çok düşük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shotwaspowerfull

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba, Economyshopgui plugini kullanıyorum ancak fiyatlar survival için gerçekten çok ucuz kalıyor. Ayarlamak istersem her itemin fiyatını tek tek ayarlamam gerekecek. Yapabileceğim başka Bir çözüm var mi?

Merhaba, Economyshopgui plugini kullanıyorum ancak fiyatlar survival için gerçekten çok ucuz kalıyor. Ayarlamak istersem her itemin fiyatını tek tek ayarlamam gerekecek. Yapabileceğim başka Bir çözüm var mi?
Ayarlamak dışında ne yapabilirsiniz ki hocam? Dilerseniz varsa hazır dosya kullanabilisiniz o kadar

Hazır paketten plugini kopyalamak yerine neden kendin sıfırdan bir ekonomi ayarlamıyorsun ki?
Böyle saçma bir şey için konu açılır mı ya? Düzenlemek dışında herhangi bir şey yapılamaz.

Hazır paketten plugini kopyalamak yerine neden kendin sıfırdan bir ekonomi ayarlamıyorsun ki?
Böyle saçma bir şey için konu açılır mı ya? Düzenlemek dışında herhangi bir şey yapılamaz.
Galiba eklentiyi sıfırdan indirmiş tek tek ayarlamak dışındaki yol varmi onu soruyor. Bu eklentin bir sitesi vardı orda survival,hard,towny gibi premade configler vardı.

Oyun içerisinden düzenlenebilse güzel plugin aslında, tek tek oturup düzenleyeceksin hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl