Çözüldü EconomyShopGui Eşya fiyatları gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeXoureX

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
DeXoureX

Discord:

DeXoureX

Gördüğünüz Üzere sunucuma mağaza kurmaya çalışıyorum fakat economyshopgui plugininde normalde fiyatının gözükmesi gereken yerde sadece eşya adı yazıyor. sunucu logunu(hastebin çalışmıyordu pastes.io kullandım) ve timing'ini yükledim. Lütfen yardım edin. teşekkürler
Sunucu Bilgileri:
1.19.4 Paper
Skyblock
Java 17 Temurin JDK
Sunucuda protocollib ve placeholder api yüklü sunucu dosyaları dahil placeholder ve herşeyi sıfırdan yeniden kurdum. NBTAPI'da kurdum ama nafile, hiçbir işe yaramadı.
(ilk açtığım konu olduğu için yanlış bir yere açmış olabilirim kusura bakmayın)

Ekli dosyalar

• 2025-08-11_13.35.58.webp
    2025-08-11_13.35.58.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 74
Gördüğünüz Üzere sunucuma mağaza kurmaya çalışıyorum fakat economyshopgui plugininde normalde fiyatının gözükmesi gereken yerde sadece eşya adı yazıyor. sunucu logunu(hastebin çalışmıyordu pastes.io kullandım) ve timing'ini yükledim. Lütfen yardım edin. teşekkürler
Sunucu Bilgileri:
1.19.4 Paper
Skyblock
Java 17 Temurin JDK
Sunucuda protocollib ve placeholder api yüklü sunucu dosyaları dahil placeholder ve herşeyi sıfırdan yeniden kurdum. NBTAPI'da kurdum ama nafile, hiçbir işe yaramadı.
(ilk açtığım konu olduğu için yanlış bir yere açmış olabilirim kusura bakmayın)
Öncelikle kontrol etmemiz gereken bir kaç şey var;

/papi ecloud download Vault
/papi reload

Bu placeholder yüklü mü? Eğer yüklü değilse yukarıdaki komutu kullanarak yükleyebilirsiniz. İkinci olarak hala gözükmüyorsa config dosyasınızı paylaşın bir de öyle bakalım.. :)

Öncelikle kontrol etmemiz gereken bir kaç şey var;

/papi ecloud download Vault
/papi reload

Bu placeholder yüklü mü? Eğer yüklü değilse yukarıdaki komutu kullanarak yükleyebilirsiniz. İkinci olarak hala gözükmüyorsa config dosyasınızı paylaşın bir de öyle bakalım.. :)
evet yüklü hocam tüm placeholderları kurdum vault essentialsx gibi eklentiler de kurulu

Ekli dosyalar

Merhabalar configi tekrar düzeleyince böyle bir hata alıyor musunuz? defaultta böyle bir sorun oluşuyor mu?

Merhabalar configi tekrar düzeleyince böyle bir hata alıyor musunuz? defaultta böyle bir sorun oluşuyor mu?
teşekkürler ama hatayı kendim düzelttim, configdeki nms hook ayarını false yapınca düzeldi. çözüldü atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl