Çözüldü economy plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
merhaba.economy plugini olarak essentials kullanıyorum fakat dolar ya da tl yerine pixel art olarak kendi paramı eklemek istiyorum böyle bir şey mümkün mü?

ne dediğinizi anlayamadım siz elinizde bir tane pixel art olucak onu para birimi olarak mı kullanmak istiyorsunuz

ne dediğinizi anlayamadım siz elinizde bir tane pixel art olucak onu para birimi olarak mı kullanmak istiyorsunuz
evet. kendi sunucum adına bir para birimi yaptım pixel art olarak onu para birimi olarak sunucu da göstermek istiyorum

senin dediğin iş zor biraz ama score boardda teture pack tasarlarsan gözükebilir

merhaba.economy plugini olarak essentials kullanıyorum fakat dolar ya da tl yerine pixel art olarak kendi paramı eklemek istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
Öncelikle pixel artla yaptığın tasarımı tabii ki sunucunda gösterebilirsin bunun için: İtemsAdder tarzı bir model eklentisine ihtiyacın olarak.

Sonra betterrank gibi pixel yükleme datalarından birine yüklediğin pixel artı ekleyerek tab eklentisinde veya da kullandığın scoreboard eklentisinde bu pixel artı göstermen mümkün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl