Tanıtım EasyVillager - Köylü kullanımını kolaylaştırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NotNull

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
63
Minecraft
NotNull

Discord:

NotNull#0001

EasyVillager aslında çok önceden yazdığım dosyalarımı karıştırırken bulduğum bir eklentidir bunun sonrasında paylaşmaya karar verdim şimdilik 1.7-1.8 sürümlerini desteklemektedir çok yakın sürede 1.16'ya kadar sürüm yükseltme yapacağım.

Eskiden Factions veya Skyblock oyuncuları özellikle Edit bölgelerinde kasılırken çok fazla uğraşıyorlardı çünki shift-click ile slotlara item yerleştirilemiyordu bende bu probleme çözüm olması için bir eklenti tasarladım umarım beğenirsiniz herhangi bir açık veya sorun durumunda bana discord adresimden ulaşabilirsiniz (NotNull#0001)

Eklentiyi kullanmak için aslında hiçbir şeye gerek yok "easyvillager.use" yetkisi kullanacak oyuncuya verilmeli sonrasında Shift-Click ile bir eşyaya tıkladığınız zaman eşyalar otomatik olarak köylüdeki 1. ve 2. slotlara yerleşmektedir.

EasyVillager.gif

Eklentiyi indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz (yorum yaparsanız ve eklentimi derecelendirirseniz sevinirim)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yeni eşyaları köylü envanterine kolayca koymanızı sağlayacak bir eklenti kullanacaklar için güzel bir tanıtım olmuş ellerine sağlık ;)

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ellerine sağlık​

Köylü takas eklentisi değil bu sadece eşyaları köylü envanterine kolayca koymanızı sağlayacak yeni bir eklenti yanlış anlaşılma olmasın
Evet baya benzediği için karıştırmış olabilirim kusura bakma dostum.

başarılı konu elinize çabanıza sağlık sunucumda kullanacağım.

Eklentiyi biraz ShoopKeepers'a benzetsem de son derece güzel bir eklentiye benziyor ki şahsen çok beğendim. Elinize ve emeğinize sağlık ;)

Eklentiyi biraz ShoopKeepers'a benzetsem de son derece güzel bir eklentiye benziyor ki şahsen çok beğendim. Elinize ve emeğinize sağlık ;)
Teşekkür ederim aslında benzeyen hiçbir yanı yok ama sadece bir addon
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

başarılı konu elinize çabanıza sağlık sunucumda kullanacağım.
Teşekkür ederim güzel yorumun için

kodunuz aşırı düzensiz biraz video izlemenizi, githubdan kod araştırmanızı öneririm sadece main classında yapılabilecek bir şey için gereksiz bir listener açmışsınız ve package (me.Cihan) isimlerini yanlış yazmışsınız her bir eklentiyi yaparken koduna dikkat etmek önemlidir çünkü kod bir sanattır.

Tanıtım çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Tanıtım çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Teşekkür ederim yorumunuz için

kodunuz aşırı düzensiz biraz video izlemenizi, githubdan kod araştırmanızı öneririm sadece main classında yapılabilecek bir şey için gereksiz bir listener açmışsınız ve package (me.Cihan) isimlerini yanlış yazmışsınız her bir eklentiyi yaparken koduna dikkat etmek önemlidir çünkü kod bir sanattır.
Dostum aslında bir yandan sana hak veriyorum ama dediğim gibi eski bir eklenti ve ben öyle yazmayı seviyorum kodum düzensiz olabilir package isimlerinin büyük küçük harfle başlaması bir şeyi değiştirmez ya da Main ya da Listeneri bölmek benim size tavsiyem böyle küçük ayrıntıları çok fazla kafaya takmayın ve yazacağınız algoritmaya odaklanın

Son düzenleme:
işe yarar güzel bir eklenti teşekkürler kullanabilirim.

Teşekkür ederim yorumunuz için

Dostum aslında bir yandan sana hak veriyorum ama dediğim gibi eski bir eklenti ve ben öyle yazmayı seviyorum kodum düzensiz olabilir package isimlerinin büyük küçük harfle başlaması bir şeyi değiştirmez ya da Main ya da Listeneri bölmek benim size tavsiyem böyle küçük ayrıntıları çok fazla kafaya takmayın ve yazacağınız algoritmaya odaklanın
burada büyük sıkıntı olan package isiminin büyük harfle başlaması değil senin package isiminde projenin adının bulunmaması zaten :))))

1599030973625.png

küçük ayrıntılar projenin düzenini oluşturur ve algoritmayı gerçekleştirmek için iyi bir proje düzeni gerekmektedir daha yaptığın çok fazla hata var ben sadece daha başındakileri söyledim. Bu proje sizin için küçük olabilir algoritması basit olabilir ancak ileride karşınıza çıkacak karmaşık bir algoritma bu kodlama düzeni ile kafanızı karıştıracaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl