Tanıtım EasyClearChat | Chat Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BatuhaNTR

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
102
Selamlar sevgili MC-TR üyeleri bu Konumuzda sizlere EasyClearChat eklentisini tanıtacağım.

Günümüz sunucuların en büyük ihtiyaçlarından biri de sohbet kontrolü. Bu sohbet kontrolünü yeri geliyor genel kapsamlı eklentilerle, yeri geliyor parça parça eklentiler, skriptler ile bir bütün oluşturularak tamamlanıyor. Bu kontrollerde bazen aksaklıklar çıktığında tüm oyuncuların sohbetini silmek en büyük ihtiyacımız olabiliyor.Bugün onlarca chat control pluginlerinden biri olan EasyClearChat Plugini Tanıtacağım
© Komutlar ©
➽ /clearchatplugin ✎ Yardım Sayfasını Görüntüler
➽ /clearchatplugin reload✎ Eklenti Configini Yeniler
➽ /clearchatplugin info✎ Eklenti Hakkında Bilgi Verir
➽ /cc ✎ Sohbeti Yetkili Tarafindan Siler
➽ /clearmychat✎ Kendi Sohbetini Temizler
➽ /chatenable✎ Sohbeti Aktif Eder
➽ /chatmute
✎ Sohbeti Kapatır
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg
Kendimce Türkçeleştirdim Hatalı Kısımlar Olabilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucu güvenliği için oldukça ideal ve hoş bir eklentiye benziyor. Emeği geçen herkesin eline sağlık! <3

Güzel bir eklentiye benziyor fakat eklentiye gerek yoktu ama bazen skriptde lag yapabiliyor. Konuyu güzel tanıtmışsın <3

Sunucumda kullanıyorum.Gerçekten kaliteli bir plugin.Teşekkürler ^^

Çok güzel anlatmışsınız. Başarılar.

Daha iyileri var fakat bu da fena değil ayrıca türkçeleştirip paylaşmanız hoş olmuş.

Skript yerine Plugin kullanmak isteyenler için güzel bir konu olmuş ellerine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl