EarthMC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sensei ''C''

Pixel Arter and Pixel Animator.
Elmaslar
568
Minecraft
SenseiMC

Discord:

Sensei#7806

Sunucu İP adresi: earthmc.net
Sürümü: 1.13.2
Bir sunucu düşünün tüm dünya var.Evet yanlış duymadınız adamlar dünyamızın aynısını yapmışlar ülkeler feth edebilir; ülkenize yeni ittifaklar bulabilirsiniz.
Şuan sunucuda pek bir devlet yapılanması yok; beylik beylik ama bizim türkleri var ki abartmıyorum oyunn en iyi İMPARATORLUĞU.

bandicam 2020-07-03 07-53-25-154.jpg

Sunucu Beta Dönemini 19-31 Ekim 2018'de; Kuruluşunu İse Şubat 2018'da Yapmıştır.
Bende tabii ki Doğukan Adalın Video çekmesi üzerine boş dururmuyum
aynı 2b2t gibi EarthMC'nin konusunuda yapmalıyım dedim.
Başta demiştim Türkler oyunun en iyi imparatorluğu diye heh işte neredeyse öyleler.Bu sunucuda hileler serbest değil.Sıra sistemi var 2b2t'ye şükür edebilirsiniz.Oyunda gelişmek istiyorsanız bir topluluğa katılın ve oradan gelişin ve sonra o topluluktan ayrılın ve kendi topluluğunuzu oluşturun vergi toplayın gelişin ve beyliğinizi geliştiriniz oyunun mantığı bu şekilde.

HARİTA SİSTEMİ

EarthMC'nin sitesi üzerinden diğer insanların nerede olduğunu gözlemleyebilirsiniz

bandicam 2020-07-03 11-42-08-646.jpg

Görmüş olduğunuz gibi şuan Türkiye ve Yunanistan taraflarında bir yoğunluk var

KİM BİLİR BELKİDE BİR SAVAŞDIR

Son düzenleme:
Neler oluyor aman tanrım ? ??

Birkaç gündür sardım sunucuya. Çok çok iyi.

Sunucuya girdim fakat bir lobide bekletiyor sebebi nedir?

Adal video çektiği zaman sunucuya girdim ve girmem de 5 saatimi aldı. Neyse girdiğimde anladım ki beklemeye değmez. Boş verin, gitsin ?

Beklemeye değmeyen bir sunucu bence beklediğimden farklıydı.

Sunucuyu sanırım daha önce duymuştum site üzerinden oyuncuları görebilmek güzel, eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl