Crotex
Sorun yok hocam şimdi 21 tanesini indirim extract de ettim sonra 21 tanesini ne yapıcagım?Oh hocam yandaki yazıyı okumamışım. 21 linkin hepsini indirip 7zip kullanarak extract etmeniz gerekmekte kusura bakmayın.
Crotex
Hocam burada anlatırsam kafanız karışabilir şu videodaki adımları takip ederek yapabilirsinz.
1:53 saniyeden anlatıma başlıyor zaten.
Crotex
İndirdim diskte yer yok diyor ben onun bır ustunde 11 tane ındırmelık var onu ındırıyorum ozaman aynıdır demi dünyalar?hepsini tek bir klasörde toplayıp aynanda extract et ve sunucuyu başlatırken klasörün adını yaz ki o world ile başlasın
yvkenan
Crotex
Bu görsele göre, harita 21 parçaya bölünmüş ve hepsini indirmeniz gerekiyor. Talimatlarda açıkça belirtilmiş: *“Download all 21 parts and extract the .001 file using 7zip” (Tüm 21 parçayı indirin ve *.001 dosyasını 7zip ile çıkartın).
1. Tüm 21 linkteki dosyaları indirin.
2. İndirdikten sonra, bilgisayarınıza 7zip gibi bir arşiv yöneticisi yükleyin.
3. İndirilen dosyalardan *.001 uzantılı olanı 7zip ile açın. Bu işlem, diğer parçaları otomatik olarak birleştirir ve eksiksiz dosyayı çıkarır.
Eğer yalnızca bir dosyayı indirirseniz, harita eksik olur ve düzgün çalışmaz. Bu nedenle tüm dosyaları indirmeniz zorunludur.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!