E-Ticarete Masrafsız Başlayın! | VEXARIS Dijital Ürün Satış Scripti ÜCRETSİZ! 🎁Kurulum Desteği Dahil! | Azure Teması Hediye!

mustafa_8907

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Elmaslar
409
Minecraft
mustafa8907

Discord:

mustafa_8907

6.png

7.png
8.png
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba MC-TR Halkı!
Yaklaşık 2 ay boyunca, geliştirme sürecinde bulunduğum Vexaris yazılımın tüm geliştirme süreci ile kullanılmaya hazırdır!
Bu yazılımı ücretsiz dağıtmaya kendi yazılımlarınızı satmanıza olanak tanınaya karar verdim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Anlık olarak SEO ve diğer güncellemelerimizi yayınlamaya çalışıyorum fakat yazılım kullanılmaya hazır.

Başlıca Özellikler;
- Ödeme/Oauth/Captcha Entegrasyonları
- Modüler Yapı
- Destek Sistemi
- Otomatik Teslimat Sistemi
- Detaylı İslatislik sistemi
- Yasal Sayfalar
- Blog Sistemi/Analizler
- Kullanıcı Yönetimi
- SMTP/Mail Editörü
- Ekip içi roller
- Hediye Azure Teması
- Ürün Ekleme silme sistemi
- Haber Sistemi
- Değerlendirme Sistemi
- Referanslar
Kimler için uygun?
  • Bireysel Geliştiriciler & Bağımsız Projeler: Başlangıç maliyetlerini sıfıra indirerek dijital ürün satışına hemen başlamak isteyenler.​
  • Dijital Ticarete Hızlı Adım Atmak İsteyenler: Altyapı ve kodlama süreçleriyle vakit kaybetmeden dakikalar içinde mağazasını açmayı hedefleyenler.​
  • Gelişmekte Olan Ekipler ve Takımlar: Ekstra modül, lisans veya entegrasyon masrafı olmadan tüm operasyonu tek bir panelden sürdürmek isteyen takım sahipler​
Nasıl Alınır?
bu sayfasına gidiniz.
Takım adınızı/isminizi yazınız.
Yazılımı neden kullanmak istediğinizi açıklayınız.
! BAŞVURU SÜRECİNİ TAKİP ETMEK İÇİN BAŞVURU ÖNCESİNDE KAYIT OLMANIZ GEREKMEKTE!
başvurunuzun sürecini
kontrol edebilirsiniz.
Kabul edilmesi durumunda aynı yerden indirebilirsiniz.
Sorunlarınız için
destek açmanız yeterli.
Görüşlerinizi Önerilerinizi aşağıda belirtmeniz yeterli.
Üstelik yazılımla birlikte gelen azure Teması Hediye!

Scriptimiz bedava self host sistemlidir, herhangi satın alım bulunmaz lisanslıdır, Open Source değildir fakat kodları kendi sunucunuza kurabilirsiniz.

Kanka project bitmemiş, demo açılmıyor bile, landing sayfasında açıklayıcı hiçbir şey yok 100% vibecoding kullanmışsın zaten. Vibecoding kötüdür demiyorum ama hiç bir satış ekibinin AI elinden çıkmış bir projeyi kullanacağını düşünmüyorum.

Kanka project bitmemiş, demo açılmıyor bile, landing sayfasında açıklayıcı hiçbir şey yok 100% vibecoding kullanmışsın zaten. Vibecoding kötüdür demiyorum ama hiç bir satış ekibinin AI elinden çıkmış bir projeyi kullanacağını düşünmüyorum.
demonun bitmemiş olması çalışmıyor anlamına gelmez, landing konusuna gelir isek, ai kullanmadım diye birşey demedim ai çıkarma vaktimi kısaltıyor yavaş yavaş gelişecek fakat insanlardan landingin çok iyi olduğuna dair geri dönüşler aldım, hiçbir satış ekibinin kullanmayacağı konusuna gelirsek daha demoyu bie görmemiş iken böyle bir yorum yapmanız eleştriden çıkıp ön yargıya giriyor hocam demoyu ayarlayınca bakmanızı tavsiye ederim.
iyi günler diliyorum.

Gözüme güzel gözüküyor Eline Koluna Sağlık Renkler temalar ve animasyonlar güzel görünüyor özellikler bol tutulmuş ve bulunması gereken çoğu şey ekli gibi ücretsiz ve kurulum desteğiyle sunman büyük incelik iyi satışlar dilerim

Gözüme güzel gözüküyor Eline Koluna Sağlık Renkler temalar ve animasyonlar güzel görünüyor özellikler bol tutulmuş ve bulunması gereken çoğu şey ekli gibi ücretsiz ve kurulum desteğiyle sunman büyük incelik iyi satışlar dilerim
görüşün için teşekkür ederim :slightly:

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl