Dyson Lin Deprem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buhari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.043
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buhari

mbuharigkz.com
Yönetici
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
1.248
Discord İzni
Minecraft
xBuhari

Discord:

xBuhari

3 Gün önceden Elazığ depremini tahmin eden Dyson Lin bu sefer İstanbul Silivri ve Ankara hakkında çok büyük sinyaller aldığını hatta programının hata verdiğini iddia ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Tweet:

1579966127333.png

Babam neredeyse 2-3 büyük deprem görmüş. Dün deprem hakkında konuşurken yaşadığı depremler öncesinde 4,5 hatta 6 lık öncü sarsıntılar olduğunu söyledi birkaç ay sonra ise büyük depremler olmuş. Bunu tahmin etmek aslıdna zor değil büyük marmara depremi yakın bende istanbuldayım ve binamız sağlam değil.

Babam neredeyse 2-3 büyük deprem görmüş. Dün deprem hakkında konuşurken yaşadığı depremler öncesinde 4,5 hatta 6 lık öncü sarsıntılar olduğunu söyledi birkaç ay sonra ise büyük depremler olmuş. Bunu tahmin etmek aslıdna zor değil büyük marmara depremi yakın bende istanbuldayım ve binamız sağlam değil.
Malesefki İstanbu'da çoğu bina sağlam değil.

deprem olursa yandım bizim bina sağlam değil hatta civcivlerimi beslemeye bahçeye çıkardıgımda apartmanın temelini gördüm 4 adet demir vardı sadece

deprem olursa yandım bizim bina sağlam değil hatta civcivlerimi beslemeye bahçeye çıkardıgımda apartmanın temelini gördüm 4 adet demir vardı sadece
Yaşadığın ev yüksek katlı değilse ve zemindeki toprak yumuşak değilse çokta dert etme. Ev temelleri zaten 4 5 demirden oluşur :D Kat sayısına ve proje göre temelin yapısıda değişir.

6 7 katlı bi bina ve toprak yumuşak elimle kazarak gördüm ve içeri bile girebilirim

Şuanda anadolu fayı tam olmasada gücünü boşalttı eğer ani bir kırılma oluşmazsa büyük depreme daha bir süre daha var ancak fayı tetikleyecek bir şey olursa bu süre 2-3 güne bile inebilir. Böyle bir durumda en az 7-8 katlı binaların bulunduğu silivri büyükçekmece gibi yerler kesin yıkım yaşayacaktır. Çevre iller olan edirne tekirdağ gibi yerlerinde kıyı kesimlerinde ciddi yıkım oluşacaktır. Benim şahsi tahminimce deprem haziran ayında olacak. Bu adamında dikkat çekmeye çalıştığı biraz belli oluyor çünkü Türkiyeden ciddi bir takipçi topladı. Adam bunun farkına vardığı için sürekli Türkiyeye yönelik oynuyor.

6 7 katlı bi bina ve toprak yumuşak elimle kazarak gördüm ve içeri bile girebilirim
Yakın zamanda ev değiştirmenizi öneririm mümkünse. Sonuçta bir insan canından önemli değil.

Benim şahsi görüşüm önümüzdeki 40-50 yıl boyunca büyük İstanbul depremi olmayacak.

bu sefer kesin s*çtık

bu sefer kesin s*çtık
Olm abartma 3. deprem bölgesi olarak geçiyor burası. Hastane taraflarında veya Park tarafları hariç çok risk yok riskli olan yerlerdede yüksek katlı binalardan dolayı risk var.

Olm abartma 3. deprem bölgesi olarak geçiyor burası. Hastane taraflarında veya Park tarafları hariç çok risk yok riskli olan yerlerdede yüksek katlı binalardan dolayı risk var.
bizim bina 4 katlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl