Çözüldü Dynmap Sitesine Kendi Alan Adımı Bağlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lero_craft

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
Minecraft
Keke

Discord:

kekelero

Towny İçin Dynmap'den Map'ım Var Fakat Bu Mapa Sadece Siteden Girdigimde Linki Benim İP'im Olarak Gözüküyor Yani VDS'in İP'i Olarak Gözüküyor Ben Bunu Kendi Alan Adıma Göre Yapmak İstiyorum Biri Yardımcı Olabilirmi Galiba "CloudFlare" Kullanılacak Yardımcı Olabilene Teşekkürler Şimdiden.

DNS Validation Error (Code: 1004) Content for CNAME record is invalid. bu hatayı veriyor birde İpV4 adres kısmı yok sadece target var orda ip i yazdım bu hatayı veriyor

Valid IPv4 address is required | bu sefer ip i yazıyorum fakat : sonra port yazıyorum onu kabul etmiyor boyle hata veriyor

Hocam merhabalar

Oyuncular minecraft üzerinden girerken kullandığı domaini internete yazıp sonuna :2083(default port budur sizin ayarladığınız başka bir port var ise onu yazınız)yazarsanız mapı internet üzerinden görebilirsiniz.

Örnek olarak: oyna.xxxcraft.com:2083

Sorununuz çözüldüğünde konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz ve konuda belirtirseniz çok mutlu olurum. İyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl