benjamin17
map.*.com:port şekilnde oluyor lakin ben earhtmc deki gibi sadece map.xx.com yapmak istiyorumMerhabalar
Mevcut sunucunuza girerken oyna.*.com gibisinden bir giriş ayarı yapar gibi domain cpanel üstünden yönlendirme yapara map.*.com ekleyin ve sunucu ip:mapportu şeklinde ekleme yapabilirsiniz.

benjamin17
Yönlendirme yaparken c panel üstünde sonuna portuda ekleyin VDS ip bizim yanına gözükmemesi gerekir.map.*.com:port şekilnde oluyor lakin ben earhtmc deki gibi sadece map.xx.com yapmak istiyorum
hocam a kayıd sadece sayısal ip destekler port girilemz srv kayıd diyorsanıza srv kyıdınıda tarayıcılar desteklemezYönlendirme yaparken c panel üstünde sonuna portuda ekleyin VDS ip bizim yanına gözükmemesi gerekir.

benjamin17
Bilgim yok hocam telefon üstünde yazdığım için ve uzun süre önce yaptığım için tam hatırlamıyorum nasıl yapıldığını ama cpanel üstünden de oluyor diye hatırlıyorum.hocam a kayıd sadece sayısal ip destekler port girilemz srv kayıd diyorsanıza srv kyıdınıda tarayıcılar desteklemez
hocam denedim canlı olarak map gözkmüyorDynmapi kendi web hostunuz da çalıştırabilirsiniz, wiki içinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!