Çözüldü DYNMAP İP ADRESİ BAĞLAMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tavuhs

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Aryras

Discord:

Aryras

Sunucumda bulunan dynmap eklentisi domaine bağlanmıyor sayısal ip den sunucunun mapine girebilsemde domain ile giremiyorum

domaine dns aracılığıyla map sitesini yönlendirmeniz gerekiyor.
Bu mesaj Coolio01 tarafından yazıldı.

Merhaba, halen yardımcı olunmadıysa açıklayayım. Sunucu sayısal ip adresinizi girdiğinizde harita karşınıza muhtemelen çıkacaktır. Bu süreçte bizlere
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yardımcı olacak. Domaininizi Cloudflare'ye bağlamış olduğunuzu varsayıyorum.

1757624451583.webp

Görseldede göründüğü üzere soldaki menüden DNS sekmesine giriniz.

1757624998182.webp

Sağdaki add record (kayıt ekle) düğmesine basınız.

1757624935973.webp

Type (tür) kısmından A'yı seçtikten sonra, Name (isim) kısmına haritanızın hangi subdomain ile girileceğini seçin. Örnek olarak ben map yazdım. ardından makine ip adresinizi yazıp turuncu bulutu deaktif ediyorsunuz. Sonrasında giriş sağlayabilirsiniz.

Merhaba, halen yardımcı olunmadıysa açıklayayım. Sunucu sayısal ip adresinizi girdiğinizde harita karşınıza muhtemelen çıkacaktır. Bu süreçte bizlere
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yardımcı olacak. Domaininizi Cloudflare'ye bağlamış olduğunuzu varsayıyorum.

Görseldede göründüğü üzere soldaki menüden DNS sekmesine giriniz.

Sağdaki add record (kayıt ekle) düğmesine basınız.

Type (tür) kısmından A'yı seçtikten sonra, Name (isim) kısmına haritanızın hangi subdomain ile girileceğini seçin. Örnek olarak ben map yazdım. ardından makine ip adresinizi yazıp turuncu bulutu deaktif ediyorsunuz. Sonrasında giriş sağlayabilirsiniz.
Google dan girilmiyor ama edge den giriliyor anlamış değilim

Oturması bir süre alır. CTRL+F5 yapar mısın? Veya çerezlerini girilemeyen tarayıcıdan temizler misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl