Çözüldü dynmap-chunky

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rangna13

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
89
Minecraft
Rangna13

Discord:

Rangna13

dynmap+chunkyle dünya haritası kurmayı deniyorum ama sıra sıra ne yapmam gerek bilmiyorum haritayı açtığımda bu şekilde kalıyorum ne yapmam gerek 1:1000 map
1769786152429.webp

Merhaba,

Chunky ile chunk açmak için:
/chunky world dunyaismi
/chunky shape Rectangle
/chunky corners -24576 -12288 24575 12287 #(earthmap sitesinden indirdiğiniz haritanın koordinatlarını girmeniz gerekiyor. bu koordinatları verdiğim örneğe göre girin.)
/chunky border add #worldborder var görünüyor, chunkyborder ile eklemek için kullanabilrisiniz. worldborder kullanmaya devam etmek istiyorsanız kullanmadan sonraki komuta geçin.
/chunky start #chunk açmayı başlatın

Dynmap ile haritayı render almak için:
/dynmap fullrender dünyaismi:flat #komutunu kullanmanız yeterli olacaktır.

flat ile sunface arasındaki fark nedir ?

birde fullrenderi chunkyden sonramı atayım aynı andanmı

hocam oluyor teşekkür ederim ama bazı taraflar taşarsa onları silebilirmiyim ve map.yuhancraft.com şeysini nasıl yapabilirim

hocam oluyor teşekkür ederim ama bazı taraflar taşarsa onları silebilirmiyim ve map.yuhancraft.com şeysini nasıl yapabilirim
Taşan kısımları silemezsiniz. Bu haritada chunk oluştuğu anlama gelyor onları engellemek için dünyayı kurduğunuz gibi world border oluşturmanız gerekiyor. Diğer konu için ayrı bir konu oluşturun.

Taşan kısımları silemezsiniz. Bu haritada chunk oluştuğu anlama gelyor onları engellemek için dünyayı kurduğunuz gibi world border oluşturmanız gerekiyor. Diğer konu için ayrı bir konu oluşturun.
tamamdır konu kilitlenebilir teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl