Çözüldü dynmap bukadar yukardan bakma nasıl yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crotex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crotex

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
8
Minecraft
Crotex

Discord:

Crotex

Dynmap de nasıl bukadar yukardan bakma yapılır ve dunya sınırı ayarlanır? yanı su kırmızı çizgiler

1736700682934.webp

öncelikle bunu dynmapde yapamazsınız bahsettiğiniz harita modu bluemapde config dosyası olması lazım her pluginde oldugu gibi köşeden köşeye koordinat yazılırsa yapılır diye düşünüyorum. fakat uydurma bi çözüm yöntemi bu sadece sorunu dynmap değilde bluemap olarak aratmanı öneririm hiç bluemap kullanmadım bilgim yok o yüzden.

öncelikle bunu dynmapde yapamazsınız bahsettiğiniz harita modu bluemapde config dosyası olması lazım her pluginde oldugu gibi köşeden köşeye koordinat yazılırsa yapılır diye düşünüyorum. fakat uydurma bi çözüm yöntemi bu sadece sorunu dynmap değilde bluemap olarak aratmanı öneririm hiç bluemap kullanmadım bilgim yok o yüzden.
dynmap bu hocam, etrafın siyah olmasının nedeni
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
dynmap squaremap pl3xmap için yapılan halka açık arayüz teması.

Ekstra Zoomu açmak için worlds.txt dosyasına girin, worlds.txt de # ile başlayan kodlar yorumdur yani # kaldırana kadar ordaki kodlar çalışmaz, # ile başlayan kodlar örnek kodlar yani bunlara bakarak kendinize göre ayar çekmeniz gerekiyor, zoom ayarı ise extrazoomout olarak geçer, örnek kod şekli ise şöyledir

(işlenmesi için sunucuya restart atmanız gerekiyor)
Kod:
  - name: nether
    title: "Nether"
    center:
      x: 0
      y: 64
      z: 0
    extrazoomout: 3

worlds.txt'ye gerek kalmadan direkt oyun içinden
Kod:
/dmap worldset (DÜNYAİSMİ) extrazoomout:3
yazarak da deneyebilirsiniz (yine restart atmanız gerekiyor 3 ayarını istediğiniz rakam olarak çevirebilirsiniz)

y 64 kalabilir worlds.txt ye atacaksınız, orada halihazırda world kısmı zaten var oradaki # leri silerek de kullanabilirsin

tek haneli sayılar işinizi görecektir 30 aşırı fazla bir sayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl