Çözüldü dynamap stil değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Linux MC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 119
  • Etiketler Etiketler
    .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Linux MC

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Minecraft
linux1827

Discord:

linux_yt

merhaba siz 2 tane harita atıcam ve sonra sorunu söyliyecem;

bu başka bi sunucunun mapi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

benim sunucun haritası:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

arasında ikonları nfarkı var ben başka sunucun ki gibi yapmak istiyorum destek verirseniz sevinirim iyi günler

Sunucunuzun haritasına erişemiyoruz çünkü yazdığım an itibariyle sunucunuz kapalı veya localhosttan açtınız, fakat ne demek istediğinizi anladım sanırım

indirin
dynmap configinden update-webpath-files ayarını false yapın
indirdiğiniz liveatlas içeriğini plugins/dynmap/web klasörüne çıkartın, index.html'nin üstüne yazmayı onaylayın.

Son düzenleme:
şimdi kurucam bide bişey daha sorcam dynamap de belirli dünyaların gözükmesini nasıl kapaya bilirim mesela orda hangi dünyayı seçebildiğimiz bi yer var orada belirli dünyaların olmasını istiyorum

Dünyayı dynmapden gizlemek için
Kod:
/dmap worldset <dünyaismi> enabled:false
Dünyanın Cave Surface gibi alt türlerini kapatmak için
Kod:
/dmap mapdelete <dünyaismi>:cave
/dmap mapdelete <dünyaismi>:surface

son bişey daha dynamap towny yavaş çalışıyo yani towny kurduktan sonra ve ya sildikten sonra map de uzun süre sonra belli oluyo çözüm yolu varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl