Çözüldü Dynamap i Alan Adıma Nasıl Bağlarım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Linux MC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 284
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Linux MC

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Minecraft
linux1827

Discord:

linux_yt

Merhabalar dynamap kullanıyorum ve dynamape giriş yapmak için ip:8123 yapmak zorundayım ben bunu alan adıma bağlamak istiyorum a panel eklediğimde map.eyesgx.xyz yapabiliyorum ama mapi görmek için map.eyesgx.xyz:8123 yapmak zorunda kalıyorum ben portsuz yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim (Cpanel kullanıyorum)

8123 portu olmadan malesef site açılmaz.

Ne alaka hocam yanlış yönlendirmeyin,
Configden portu 80 ve 8080 Site portuna yönlendirmeniz yeterlidir.
Dostum hani firewall üzerinden port açılıyor ya hani, siteden bakılmak için sayısal ip ve sonuna 8123 ekleniyor ya hani ondan bahsediyorum.

Dostum hani firewall üzerinden port açılıyor ya hani, siteden bakılmak için sayısal ip ve sonuna 8123 ekleniyor ya hani ondan bahsediyorum.
dostum adam map.eyesgx.xyz:8123 dan girmek yerine map.eyesgx.xyz dan girmek istiyor yani 8123 portunun silinmesini istiyor urlden bunun direkt firewall ile bir olayı yok

dostum adam map.eyesgx.xyz:8123 dan girmek yerine map.eyesgx.xyz dan girmek istiyor yani 8123 portunun silinmesini istiyor urlden bunun direkt firewall ile bir olayı yok
Bildiğim kadar ile yardımcı olmaya çalışıyorum, anlaşılan siz baya bilgilisiniz bu konuda arkadaşa yardımcı olunda sorunu çözülsün o zaman, iyi forumlar :)

Bildiğim kadar ile yardımcı olmaya çalışıyorum, anlaşılan siz baya bilgilisiniz bu konuda arkadaşa yardımcı olunda sorunu çözülsün o zaman, iyi forumlar :)
sadece yanlış bir durumu düzelttim iyi forumlar >)

Karaladım yerlere, VDS IP'nizi girmeniz gerekecek ve işlem tamamlanacak. Eğer bir sorun olursa, geri bildirimde bulunabilirsiniz.

1744202340756.webp

map.exemit.com.tr:8123 ile bağlanmak istemiyorsanız, bunu yapmanız gerek

dynmap > configuration.txt
# The TCP-port the webserver will listen on.
webserver-port: 80
Sizde 8123 olacak. Bunu 80 yaparsanız sorununuz çözülür.

Sonrasında, düz olarak map.exemit.com.tr yazarsanız bağlanır.

Karaladım yerlere, VDS IP'nizi girmeniz gerekecek ve işlem tamamlanacak. Eğer bir sorun olursa, geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 262313

map.exemit.com.tr:8123 ile bağlanmak istemiyorsanız, bunu yapmanız gerek

dynmap > configuration.txt

Sizde 8123 olacak. Bunu 80 yaparsanız sorununuz çözülür.

Sonrasında, düz olarak map.exemit.com.tr yazarsanız bağlanır.
sorun çözüldü konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl